http://didshahr.ir/259208

02:53 :: 1402/01/20

یکی از خوراکی های خوشمزه فست فودها و رستورانهای سیب‌زمینی سرخ‌کرده است که در اینجا به نحوه تهیه آن اشاره می کنیم.

پخت سیب‌زمینی سرخ‌کرده رستورانی

طرز تهیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده رستورانی

ابتدا سیب زمینی ها را پوست می کنیم،می شوییم و به صورت بلند و یک‌اندازه خلالی می‌کنیم. در یک قابلمه آب را جوش ‌می‌آوریم و یک قاشق چای‌خوری نمک به آن اضافه‌ می‌کنیم.سپس سیب‌زمینی‌های خلالی را داخل قابلمه آب جوش می‌ریزیم و بعد از ۵دقیقه آبکش می‌کنیم و روی یک دستمال حوله‌ای تمیز می‌چینیم تا سریع تر خشک ‌شوند.

 کلیک کنید: ♥موضوعی مهم در برگ سبز خودرو که خیلی‌ها نمی‌دانند ♥

سیب‌زمینی‌ها را داخل ظرفی می ریزیم و نمک و فلفل را به آن اضافه‌ می‌کنیم.

در این مرحله داخل یک ظرف گود مقداری روغن مخصوص سرخ‌کردنی می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا کاملا داغ شود و قل ‌بزند. اکنون وقت اضافه ‌کردن سیب‌زمینی‌هاست. پس از ۵ دقیقه سیب‌زمینی‌ها را از روغن خارج می‌کنیم و روی توری فلزی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان خارج‌ شود.

سپس یک بار دیگر سیب‌زمینی‌ها را داخل روغن با حرارت بسیار بالا سرخ می کنیم تا خشک و طلایی شوند. یکی از مهم‌ترین دلایلی که سیب زمینی‌های بیرون، خشک و کرانچی می‌شوند همین حرارت بالای روغن و سرخ‌ کردن در دو نوبت است. پس از این که سیب‌زمینی‌ها سرخ‌ شدند آن ها را مجدد داخل توری فلزی می‌ریزیم تا روغن اضافی‌شان خارج ‌شود و در پایان با سس دلخواه سرو می‌کنیم.

مواد لازم برای تهیه سیب‌زمینی سرخ‌کرده رستورانی

سیب‌زمینی درشت: ۲ عدد

نمک و فلفل سیاه: هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

روغن‌ سرخ‌کردنی: به مقدار لازم

Cooking restaurant fries

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/259208

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *