http://didshahr.ir/256222

10:21 :: 1401/10/25

آش زمستانی ویژه روزهای سرد

مواد لازم برای پختن آش زمستانی

ماش: ۳ چهارم پیمانه

برنج: یک پیمانه

شلغم: ۵ عدد متوسط

سبزی آش: ۱۰ قاشق غذاخوری سرپر

تمرهندی: یک چهارم یک بسته

پیاز: ۲ عدد

نعناع خشک: به مقدار لازم

پیاز داغ برای تزیین: به مقدار لازم

پای مرغ یا استاک مرغ: به مقدار لازم

نمک ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز و پودر سیر: به مقدار لازم

طرز تهیه آش زمستانی

۱-ابتدا برنج را بشویید و بگذارید تا خیس بخورد. ماش را هم پاک کنید و برای چند ساعت بگذارید تا خیس بخورد. سبزی آش را تمیز کنید،بشویید و بگذارید تا خشک شود. سپس آن را خرد کنید.

۲-پیاز را بشویید و نگینی به صورت درشت خرد کنید و داخل قابلمه تفت دهید.

۳-زردچوبه ،فلفل سیاه،فلفل قرمز و کمی پودر سیر، ماش و برنج را اضافه کنید. اکنون در صورت تمایل پای مرغ یا یک عدد استاک مرغ را داخل آب جوش حل و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا ماش و برنج پخته شود.

۴-وقتی برنج خوب پخته شد سبزی آش را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از اضافه کردن سبزی، شلغم ها را بشویید و پوست کرده ،مکعبی خرد کنید.اکنون شلغم ها را داخل آش بریزید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

۵-وقتی همه مواد آش خوب پخته شد، تمر هندی را در مقداری آب جوش حل و خوب صاف کنید و به همراه کمی پیاز داغ داخل آش بریزید.

۶- در ظرف دیگر کمی روغن بریزید و نعناع را اضافه کنید و هم بزنید. سپس سریع زیر حرارت را خاموش کنید تا نعناع ها نسوزد. مقداری از نعناع داغ را داخل آش بریزید و بعد از ۱۰ دقیقه از روی حرارت بردارید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/256222

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *