http://didshahr.ir/254045

06:57 :: 1401/08/29

حسن قاسم پور گفت:گفت: بازدارندگی واحدهای آلاینده با اعمال جریمه نقدی محقق و آلایندگی واحد تولیدی با اخطار رفع می‌شود.

فشارسنج کارخانهFactory barometer

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل با بیان اینکه در۶ ماهه اول سال‌جاری هیچ واحد تولیدی آلاینده‌ای تعطیل نشده است، گفت: بازدارندگی واحدهای آلاینده با اعمال جریمه نقدی محقق و آلایندگی واحد تولیدی با اخطار رفع می‌شود.

حسن قاسم‌پور اظهار کرد: دو نوع واحد آلاینده داریم که یک نوع از واحدها فقط مشمول پرداخت یک درصد از تولیدات خود هستند که ۱۸ واحد تولیدی در استان از این نوع هستند.

وی بیان کرد: واحدهایی هم که با اخطار آلایندگی خود را رفع نکنند منجر به صدور حکم شده و علاوه بر پرداخت یک درصد از سهم تولید ، ملزم به پرداخت ۹ درصد دیگر می‌شوند.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به وضعیت فاضلاب شهری و صنعتی استان از در حال اجرا بودن طرح ارتقای پذیرنده فاضلاب شهر اردبیل خبر داد و گفت: فاضلاب اردبیل برای جمعیتی پایین‌تر از ۵۰۰ هزار نفر اجرا شده بود و هم اکنون با افزایش جمعیت شهری جوابگو نیست و باید ارتقا یابد.

قاسم پور گفت: در شهرک صنعتی ۲ اردبیل هم تصفیه خانه فاضلاب برای ۱۰۰ هکتار برنامه ریزی شده بود که هم اکنون این مساحت به چهار برابر رسیده و ارتقای فاضلاب این شهرک نیز کاملا ضرورت داشت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل یادآورشد: در حال حاضر فاضلاب شهرک صنعتی اجرا شده و آماده بهره برداری است که بزودی توسط شرکت شهرک های صنعتی افتتاح می‌شود.

فشارسنج کارخانهFactory barometer

اعمال جریمه برای واحدهای آلاینده در اردبیل

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/254045

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *