http://didshahr.ir/250769

01:07 :: 1401/06/02

در زبان آذری سوت به معنای شیر است و سوتی پلوی ترکی غذایی است که با شیر تهیه می‌شود و به شیرین برنج ، شیرپلو ، شیرپز ، سوتی پلوی تبریزی و سوتی پلوی اردبیلی هم معروف است.

سوتی پلو

این غذا را با شیر برنج و شیرین پلو اشتباه نگیرید!سوتی پلو را معمولا با ماهی دودی، گوشت، خرما و کشمش سرو می‌کنند و طعمی عالی و بی نظیر دارد. اگر تا به حال این غذا را امتحان نکرده اید پیشنهاد می کنم حداقل یک بار آن را امتحان کنید.

طرز تهیه سوتی پلو

۱- برای تهیه سوتی پلوی اردبیلی ابتدا باید برنج را بشویید و اجازه دهید برای یک تا ۲ ساعت با آب و نمک خیس بخورد. سپس دوباره آبکشی کنید تا شوری نمک از بین برود.

۲- برنج را به همراه شیر، زعفران و کمی نمک در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که در قابلمه باید باز بماند تا شیر سر نرود.

۳- حالا کره را به قابلمه اضافه کنید. وقتی شیر کاملا جذب شد در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

۴- قابلمه را از روی حرارت بردارید. اگر از قابلمه نچسب استفاده کرده اید می‌توانید آن را برگردانید و سوتی پلوی خوشمزه قالبی با ته دیگی خوش رنگ و مجلسی داشته باشید. می توانید با کمی خلال پسته و کشمش آن را تزیین و سرو کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج: ۴ پیمانه

شیر: ۴ پیمانه

نمک و زعفران: به میزان لازم

کره یا روغن حیوانی: به میزان لازم

آشپزی

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/250769

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *