http://didshahr.ir/247499

00:04 :: 1401/03/18

تابستان را از دو چیز نمی‌شود جدا کرد آب دوغ خیار و هندوانه! هیچ وعده غذایی مثل یک ناهار خنک و سبک برای ظهرهای گرم تابستان،حالتان را جا نمی‌آورد.

در ادامه به شما چند ترفند برای درست کردن یک آب دوغ خیار خانگی خوشمزه خواهیم گفت.

طرز تهیه آب دوغ خیار:

۱-ماست کم‌چرب را کاملا هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل به آن خامه اضافه کنید.

۲-آب را به ماست اضافه کنید و آرام هم بزنید.

۳-گردو را خرد کنید و همراه کشمش، نمک و فلفل به دوغ اضافه کنید. (می‌توانید به جای ماست از دوغ‌های آماده طعم دار یا کفیر استفاده کنید)

۴-خیار را نگینی خرد کنید و همراه سبزی و گل محمدی به بقیه مواد اضافه کنید.

۵-اضافه کردن سبزی خوردن تازه و خرد شده به این غذا آن را خوشمزه تر می‌کند.

۶-می‌توانید به آب‌ دوغ ‌خیار پیاز و کمی یخ هم اضافه کنید.

فوت و فن های خوشمزه تر شدن آب دوغ خیار

– از نان خشک برای تهیه آب‌دوغ‌ خیار استفاده کنید.

– بهتر است از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.

– برای تهیه آب دوغ خیار می‌توانید از سبزیجات خشک استفاده کنید.

– اضافه کردن کمی پیازچه خرد شده باعث خوشمزه‌تر شدن آب دوغ خیار می‌شود.

– اضافه کردن خامه اختیاری است و برای غلظت بیشتر اضافه می‌شود.

– برای خوش طعم تر کردن آب دوغ خیار می توانید کمی پودر یا برگ گل محمدی به آن اضافه کنید.

– اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید با پوره دو حبه سیر به آب‌دوغ‌خیار طعم فوق العاده‌ای بدهید.

– برای خوش طعم شدن آب دوغ خیار، می توانید کمی تربچه یا سیب گلاب به آن اضافه کنید.

مواد لازم برای درست کردن آب دوغ خیار

ماست کم‌چرب: ۲۰۰ گرم

دوغ : نیم لیتر

خیار: ۲ عدد

سبزی ساطوری(نعناع و پونه خشک) : ۲ قاشق غذاخوری

کشمش : ۱۰۰ گرم

گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم

گل محمدی خشک: به میزان لازم

آب: به میزان لازم

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/247499

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *