آب دوغ خیار، انتخابی برای روزهای تابستان
در ادامه به شما چند ترفند برای درست کردن یک آب دوغ خیار خانگی خوشمزه خواهیم گفت.
طرز تهیه آب دوغ خیار:
۱-ماست کمچرب را کاملا هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل به آن خامه اضافه کنید.
۲-آب را به ماست اضافه کنید و آرام هم بزنید.
۳-گردو را خرد کنید و همراه کشمش، نمک و فلفل به دوغ اضافه کنید. (میتوانید به جای ماست از دوغهای آماده طعم دار یا کفیر استفاده کنید)
۴-خیار را نگینی خرد کنید و همراه سبزی و گل محمدی به بقیه مواد اضافه کنید.
۵-اضافه کردن سبزی خوردن تازه و خرد شده به این غذا آن را خوشمزه تر میکند.
۶-میتوانید به آب دوغ خیار پیاز و کمی یخ هم اضافه کنید.
فوت و فن های خوشمزه تر شدن آب دوغ خیار
– از نان خشک برای تهیه آبدوغ خیار استفاده کنید.
– بهتر است از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.
– برای تهیه آب دوغ خیار میتوانید از سبزیجات خشک استفاده کنید.
– اضافه کردن کمی پیازچه خرد شده باعث خوشمزهتر شدن آب دوغ خیار میشود.
– اضافه کردن خامه اختیاری است و برای غلظت بیشتر اضافه میشود.
– برای خوش طعم تر کردن آب دوغ خیار می توانید کمی پودر یا برگ گل محمدی به آن اضافه کنید.
– اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید با پوره دو حبه سیر به آبدوغخیار طعم فوق العادهای بدهید.
– برای خوش طعم شدن آب دوغ خیار، می توانید کمی تربچه یا سیب گلاب به آن اضافه کنید.
مواد لازم برای درست کردن آب دوغ خیار
ماست کمچرب: ۲۰۰ گرم
دوغ : نیم لیتر
خیار: ۲ عدد
سبزی ساطوری(نعناع و پونه خشک) : ۲ قاشق غذاخوری
کشمش : ۱۰۰ گرم
گردوی خرد شده: ۱۰۰ گرم
گل محمدی خشک: به میزان لازم
آب: به میزان لازم