شربت سکنجبین خیار، ضدعطش و خوش عطر
مواد لازم برای درست کردن شربت سکنجبین خیار
یک تا یک و نیم لیوان آب یا سودا (آب گاز دار)
یک عدد خیار
چند پر نعناع تازه
کمی گل محمدی خشک
شربت سکنجبین به مقدار لازم
یخ به مقدار لازم
از زمانی که ماه رمضان با فصلهای گرم سال تداخل دارد،همه ما نگران تشنه شدن و البته کمآب شدن بدنمان هستیم. شما برای رفع تشنگی میتوانید سراغ نوشیدنیهایی بروید که عطش و کمآبی بدن را در فاصله افطار تا سحر برطرف میکند. یکی از این نوشیدنیها شربت سکنجبین خیار است.
* ابتدا شربت سکنجبین را داخل لیوان ها بریزید.
* به هر لیوان حدود سه تا چهار پر نعناع تازه که از قبل با دست خرد کرده اید و سه تا چهار عدد گل محمدی هم اضافه کنید.
*خیار را با اندازه دلخواه ،ریز یا درشت رنده کنید.
* درآخر خیار رنده شده و بعد سودا یا آب را به مواد اضافه کنید و از شربت خنک خود لذت ببرید.