شهردار اردبیل با اشاره به اینکه با ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای خرید ۱۷ دستگاه صورت گرفت، گفت: این بخشی از فاز اول خرید ماشینآلات سنگین برای شهرداری اردبیل می باشد.
شهردار اردبیل در ادامه هجدهمین جلسه رسمی شورای شهر از اتمام فاز اول خرید ۱۷ دستگاه ماشینآلات سنگین با کاربردهای مختلف برفروبی برای مجموعه شهرداری اردبیل با صرف ۳۳ میلیارد تومان اعتبار، خبر داد.
محمود صفری با اعلام این خبر، افزود: از مجموع ۳۳ میلیارد تومان اعتبار صرف شده در فاز اول سلسله خریدهای پیشبینی شده برای تأمین نیاز مجموعه شهرداری اردبیل به تجهیزات مورد استفاده در فصول پربارش و سرد سال، مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات وزارت کشور و ۱۳ میلیارد تومان نیز از محل اعتبارات داخلی شهرداری تأمین شد.
️صفری با اذعان به اینکه تعداد ۱۷ دستگاه ماشینآلات خریداری شده تا پایان سال و مرحله به مرحله به اردبیل منتقل میشود، خاطرنشان کرد: تهیه تجهیزات لازم برای شهرداری اردبیل به این ماشینآلات ختم نخواهد شد و با توجه به نیازسنجی های صورت گرفته و براساس برنامهریزی که انجام دادهایم، سایر ماشینآلات مورد نیاز جهت ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان عزیز در زمان بارشهای سنگین برف، در فازهای بعدی خریداری شده و در جهت افزایش رفاه و آسایش شهروندان عزیز بهکارگیری خواهد شد.