مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل، از واگذاری ۱۸ هکتار زمین در نواحی صنعتی گزاز و انگوت برای ایجاد نیروگاه خورشیدی توسط شرکت توزیع نیروی برق استان در قالب اجاره نامه ارزان و بلند مدت خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل، هاشم علایی با اشاره به محدودیتهای استفاده از منابع فسیلی در تولید برق اظهار داشت: یکی از راهکارهای مناسب برای رفع ناترازی انرژی، استفاده از منابع جدید است که تلاش این شرکت و مسئولان استان، کمک به رفع ناترازی برق و حمایت از سرمایهگذاران انرژی خورشیدی است.
وی تصریح کرد: در این راستا و با پیگیریهای استاندار اردبیل، ۹ هکتار از اراضی ناحیه صنعتی گزاز و ۹ هکتار از اراضی ناحیه صنعتی انگوت به منظور ایجاد نیروگاه خورشیدی در قالب اجاره نامه ارزان و بلند مدت، در اختیار شرکت توزیع نیروی برق استان قرار داده شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل در ادامه از ایجاد ناحیه انرژی خورشیدی در اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: در کنار ایجاد زون انرژی در نواحی صنعتی گزاز و انگوت، احداث ناحیه جدید انرژی خورشیدی با مساحت ۱۰۰ هکتار در جنب شهرک صنعتی۲ اردبیل در دستور کار این شرکت قرار دارد.
باسلام و عرض ادب