چند خوراکی است که فشار خون و التهاب رگها را کاهش دهد و با افزایش دریافت آنتیاکسیدان باعث جلوگیری از سکته می شود.
۱-اسفناج| اسفناج سرشار از منیزیم، همچنین ویتامین ب و فولیک اسید است. رژیم غذایی حاوی فولیک اسید خطر ابتلا به سکته بر اثر فشار خون بالا را کاهش میدهد. کافی است نصف فنجان اسفناج پخته شده را هنگام صبح استفاده کنید.
۲- بلوبری|هیچ جای تعجب نیست که ماده خوراکی مثل بلوبری که حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است، بتواند خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته را کاهش دهد. توت فرنگی و تمشک سیاه هم همین خاصیت را دارد.
۳-شکلات تلخ| شیر شکلات سرشار از چربی و شکر است اما میزان زیاد کاکائو در شکلات تلخ میتواند یک عامل بسیار مؤثر برای جلوگیری از سکته باشد که راز موفقیت این ماده فلاونوئید است.
۴- ماهی سالمون| ماهی سالمون اسید چرب امگا ۳ دارد و باعث کاهش التهاب رگها میشود، جریان خون را بهبود میبخشد و خطر ابتلا به لخته خون را هم کاهش خواهد داد.
۵- جودوسر| برای جلوگیری از سکته باید کلسترول بد را کاهش دهید زیرا سطح کلسترول را پایین میآورد.
۶- لوبیای سیاه| لوبیای سیاه به دلیل فیبر بالایی که دارد، یکی از سالمترین مواد غذایی است.
۷- بادام| مصرف ۳۰ گرم بادام در هفته پروتئین، فیبر و چربی غیر اشباع را به بدن شما میرساند، سوخت و ساز را بهبود میبخشد، سطح کلسترول بد را پایین میآورد و منبع خوبی از ویتامین e است که رگهای خونی را تمیز و از سکته جلوگیری میکند.
۸- سیر| سیر حاوی مولکولهایی است که عامل جلوگیری کننده از لخته شدن خون هستند و خطر ابتلا به سکته را کاهش می دهند. سیر خام یک ماده تاثیرگذار و سرشار از خاصیت است و از سکته جلوگیری میکند.
۹- سیبزمینی شیرین| سیب زمینی شیرین حاوی آنتی اکسیدان است که رگهای خونی را هم پاک سازی میکند و در نتیجه میتواند عامل جلوگیری کننده برای سکته باشد.