تغذیه و خوراکی مناسب بر سیستم ایمنی بدن تاثیرگذار است که متعاقب آن می تواند بر افزیش شادی شما تاثیر می گذارد.
۵ خوراکی که خلقوخو را بهبود میبخشند
شواهدی وجود دارد که نشان میدهد خوراکیها میتوانند به بهبود خلقوخو کمک کنند؛ البته خوراکیهای سالم. تحقیقات نشان میدهد، تغذیه سالم که میوه، سبزی، چربیهای سالم و غلات کامل را شامل میشود با کاهش خطر افسردگی در ارتباط است.
در ادامه به ۵ خوراکی که میتواند به بهبود خلقوخو کمک کند، اشاره خواهد شد.
۱-توتها|در رژیم غذایی متعادل هر کدام از میوهها مزیتهای خاص خود را دارند. اما انواع توتها برای مغز بسیار مفیدند. توتها سرشار از فلاونوئیدند که به تنظیم خلق و خو، بهبود حافظه و کاهش التهاب کمک میکنند.
۲- اسفناج و کلم پیچ|سبزیهایی که برگ سبز و تیره دارند، مانند اسفناج و کلم پیچ، از اسیدهای چرب امگا ۳ سرشارند و همچنین مواد غذایی ضدالتهابی به شمار میروند. از آنجایی که سبزیها سرشار از منیزیماند، نقش مهمی در عملکرد مغز و خلق و خو ایفا میکنند.
۳- بادام|بادام حاوی چربی سالم است و سلامت مغز را تقویت میکند. بادام همچنین سرشار از ترکیبی به نام تیروزیناست که از کاهش عملکرد شناختی، بهویژه در پاسخ به اضطراب، جلوگیری میکند
۴- ماهی قزلآلا| ماهی قزلآلا یک منبع عالی مغذی و سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است. بدن ما به تنهایی قادر به تولید امگا ۳ نیست. از آنجایی که ماهی قزلآلا یک ماده غذایی ضدالتهاب به شمار میرود و در کاهش التهاب در افسردگی نقش دارد، میتواند در بهبود خلق و خو موثر واقع شود.
۵- شکلات تلخ|ممکن است پس از خوردن آبنبات حس بدی به شما دست بدهد، اما یک تکه شکلات تلخ، میتواند خلق و خو را بهبود ببخشد. بنا بر تحقیقات، شکلات تلخ نه تنها مغز، بلکه سیستم ایمنی و چشمها را نیز تقویت میکند. محققان در پژوهش خود از شکلات تلخ با ۷۰ درصد کاکائو استفاده کردند.
منبع: ایندیپندنت فارسی