قیمت نانهای لواش، بربری، فطیر و سنگگ افزایش پیدا کردند.
این در حالیست که هیچگونه اطلاعرسانی قبلی در این زمینه انجام نشده و بنا به گفته بهنام اسماعیلی، رییس اتحادیه نانوایان اردبیل این افزایش قیمت در حکم اصلاح قیمت می باشد.
بهنام اسماعیلی، رئیس اتحادیه نانوایان اردبیل در گفتوگو با ایسنا گفت: از سال ۱۳۹۹ افزایش قیمت نان در اردبیل اعمال نشده و ۶۰ درصد از استانهای همجوار در قیمت نان عقب میباشیم.
اما طبق گفته مصرفکنندگان نان در یکسال گذشته با افزایش قیمت خودسرانه برخی نانواها افزایش پیدا کرده و موجب گلایه شهروندان شده بود.
رییس اتحادیه نانوایان در ارتباط با افزایش قیمت فطیر در نیمه دوم سال گذشته گفت: تغییر قیمت فطیر در سال گذشته نتیجه افزایش قیمت روغن، شکر و سایر مواد اولیه تهیه نان فطیر بود.
اما با نگاهی به هزینه کردهای نانوایان و با توجه به افزایش قیمت حامل های انرژی و دستمزد کارگران به نظر میرسد افزایش ۳۰ درصدی و ۵۰ درصدی قیمت قوت غالب مردم قطعی است
دوستان قطعاماانسانهای حسابگرومنطقی وباوجدانیم،،بلافاصله متوجه میشویم که نانوایی که بعدازعیدخمیرمایه راگرانترمیخرد،کارگرش بامزدسال قبل قطعا کارنمیکند، افزایش اجاره مغازه وقبوض گاز وبرق وبقیه هزینه ها بماند،،،،،ماکه به حلال وحرام بودن هرلقمه که میل میکنیم حساسیم والبته بایدهم باشیم،،،،پس لزومامضاعف تشکرکنیم ازنانوای بی ادعایی که مابه التفاوت قیمت نان نسبت به سال قبل رامهمان جیب او هستیم واورامجبورمیکنیم نان رابقیمت ووزن سال قبل بفروشدفقط با این توجیه که اردقیمتش ثابت مانده،،!
ماخدای ناکرده اصلا وابدا نمیگوییم چیزی گران شوداما حداقل ازاین به بعدبا دیدمثبت متفاوت به نانوایان زحمتکش نگاه خواهیم کردوتشکرکه پیشکش،،،حداقل نمک نشناس نباشیم