فرنی به عنوان یک دسر ساده و خوشمزه یکی از خوراکی های ثابت سفره افطار است.
خیلیها فرنی را با نشاسته معمولی و نشاسته ذرت میپزند و برخی ترجیح میدهند آن را با آردبرنج امتحانکنند. اگر میخواهید فرنی مجلسیتری داشتهباشید میتوانید آن را با نشاسته امتحان کنید.
در این مطلب به چند ترفند اشاره میکنیم که میتواند دسر فرنیتان را خوشمزهتر و خوشطعمتر کند.
۱. برای تهیه فرنی بهتر است نشاسته را با چند قاشق شیر سرد حل و بعد آن را به پیمانههای شیر اضافهکنید.
۲. شیر پرچرب فرنی را خوشمزه و غلیظتر میکند و اضافهکردن چند قاشق خامه در انتهای پخت میتواند این ترکیب طلایی را کاملکند.
۳. هنگام پخت باید مخلوط شیر و نشاسته را خوب هم بزنید تا موادتان ته نگیرد و گلولهنشود.
۴. اگر میخواهید فرنیتان قالبی شود، یکونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را بنماری (بخار روی حرارت آب) و بعد از غلیظشدن فرنی به ترکیب اضافهکنید.
۵. اگر قصد دارید فرنیتان رژیمی شود میتوانید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفادهکنید.
۶. فرنی زمانی به غلظت مناسب میرسد که با شعله کم و همزدن مداوم آمادهشود. هر چه زودتر ترکیب به غلظترسیده را در ظرف مدنظر سروکنید فرنی غلیظتری دارید.