با آمدن فصل زمستان بهتر است با مصرف دمنوش های تقویت سیستم ایمنی به پیشگیری از این بیماری بپردازیم.
طرز تهیه:
۱-ابتدا زنجبیل را به همراه چای ترش و چوب دارچین داخل قوری و روی آن آب جوش بریزید و روی بخار کتری برای ۲۰ دقیقه قرار دهید.
۲-بعد از ۲۰ دقیقه که دم کشید در فنجان بریزید و با یک تکه نبات یا یک قاشق عسل میل کنید تا سیستم ایمنی قوی تری داشته باشید و در برابر بیماری های شایع این فصل بدن تان مقاومت بیشتری داشته باشد.
۳-اگر زنجبیل تازه نداشتید می توانید از زنجبیل خشک شده هم استفاده کنید. در زمان دم کردن دمنوش، حرارت اجاق گاز را کم کنید تا به آرامی دم بکشد و آماده شود.
مواد لازم:
چای ترش:۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل:۴ تا ۵ تکه
چوب دارچین:۴ تا ۵ تکه