http://didshahr.ir/251877

02:52 :: 1401/06/30

مربای به، به خوشمزگی روزهای کودکی

مواد لازم برای یک شیشه مربای به

به:یک کیلو

شکر:یک کیلو

آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری

پودرهل: یک چهارم قاشق چای خوری

گردو: نصف پیمانه

طرز تهیه درست کردن مربای به

1-به‌ها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست‌شان گرفته شود، مربای به با پوست بسیار خوشمزه‌تر خواهد بود.

2-به‌ها را به‌اندازه‌های کوچک یا بزرگ خرد کنید.‌اندازه تکه‌های به، بستگی به سلیقه شما دارد.

3-می توانید برای شکل به‌ها آن را قالب بزنید.

4-یک ظرف یا قابلمه را که داخلش آب ریختید کنار دستتان قرار دهید و به‌هایی را که خرد می‌کنید داخل قابلمه بیندازید. بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید.

5-روی سطح به، باید کاملا آب باشد به طوری که به‌ها همگی داخل آب باشند. حالا قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید و زمانی که آب جوش آمد؛ در قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت بجوشد و به‌ها نیم پز شود و رنگ‌شان کمی تغییر کند.

6-حالا شکر را اضافه و صبر کنید دوباره آب قابلمه جوش بیاید. سپس در قابلمه را به صورت دم کنی بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود سه ساعت روی حرارت ملایم بجوشد.

7-در این مرحله به کاملا رنگ‌انداخته و قوام آمده است. حالا آب لیمو و پودر هل و گردو‌ها را اضافه و بعد از این که چند جوش زد حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را با دم کنی بگذارید تا ۲۴ ساعت به همان حالت بماند.

8-مربای بِه آماده است. می‌توانید مربا را داخل ظرف سرو و میل کنید. می‌توانید گردو را بعد از آماده شدن مربا به آن اضافه کنید. ابتدا گردو را خیس و با دستمال خشک و به مربا اضافه کنید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/251877

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.