روش درست کردن مربای به

w w w . s‌‌‌‌‌‌ ‌a‌‌‌‌‌ v a l a n k h a b a r . i r

مواد لازم برای یک شیشه مربای به

به:یک کیلو

شکر:یک کیلو

آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری

پودرهل: یک چهارم قاشق چای خوری

گردو: نصف پیمانه

طرز تهیه درست کردن مربای به

۱-به‌ها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست‌شان گرفته شود، مربای به با پوست بسیار خوشمزه‌تر خواهد بود.

۲-به‌ها را به‌اندازه‌های کوچک یا بزرگ خرد کنید.‌اندازه تکه‌های به، بستگی به سلیقه شما دارد.

۳-می توانید برای شکل به‌ها آن را قالب بزنید.

۴-یک ظرف یا قابلمه را که داخلش آب ریختید کنار دستتان قرار دهید و به‌هایی را که خرد می‌کنید داخل قابلمه بیندازید. بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید.

۵-روی سطح به، باید کاملا آب باشد به طوری که به‌ها همگی داخل آب باشند. حالا قابلمه را روی حرارت گاز بگذارید و زمانی که آب جوش آمد؛ در قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت بجوشد و به‌ها نیم پز شود و رنگ‌شان کمی تغییر کند.

۶-حالا شکر را اضافه و صبر کنید دوباره آب قابلمه جوش بیاید. سپس در قابلمه را به صورت دم کنی بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود سه ساعت روی حرارت ملایم بجوشد.

۷-در این مرحله به کاملا رنگ‌انداخته و قوام آمده است. حالا آب لیمو و پودر هل و گردو‌ها را اضافه و بعد از این که چند جوش زد حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را با دم کنی بگذارید تا ۲۴ ساعت به همان حالت بماند.

۸-مربای بِه آماده است. می‌توانید مربا را داخل ظرف سرو و میل کنید. می‌توانید گردو را بعد از آماده شدن مربا به آن اضافه کنید. ابتدا گردو را خیس و با دستمال خشک و به مربا اضافه کنید.

شماره خبر : 251877 - چهارشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ ساعت 02:32:52
1400 copyright.