http://didshahr.ir/250354

00:15 :: 1401/05/22

اشکنه گوجه فرنگی، سریع و خوش رنگ

طرز درست کردن اشکنه گوجه فرنگی

مواد لازم برای درست کردن اشکنه گوجه فرنگی

تخم مرغ: ۴ عدد

پیاز: یک عدد درشت

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

گوجه فرنگی:۲ تا ۳ عدد

رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذا خوری

زردچوبه:نصف قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی

۱-پیازها را بشویید و با یک چاقوی مناسب خرد و سپس در یک قابلمه سرخ کنید.

۲-سپس زردچوبه را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.

۳-در این مرحله گوجه فرنگی ها را رنده کنید، همچنین می توانید پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آن را ریز خرد و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

۴-وقتی که آب گوجه فرنگی تبخیر شد حالا نوبت اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد است سپس مواد را به خوبی تفت دهید.

۵-اکنون سه تا چهار لیوان آب به قابلمه اضافه کنید.

۶-سیب زمینی ها را پوست بگیرید و کاملا بشویید و سپس آن ها را نگینی خرد و به قابلمه اضافه کنید.

۷-صبر کنید سیب زمینی ها پخته شود.

۸-تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها مخلوط شود.

۹-در مرحله بعد تخم مرغ ها را به آرامی به اشکنه اضافه کنید و دایم آن را با قاشق هم بزنید تا تخم مرغ ها سفت و بسته نشود.

۱۰-حالا مقداری نمک و فلفل را به اشکنه اضافه کنید.

۱۱-پس از آن که مقداری اشکنه قل خورد، غذای شما حاضر است.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/250354

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *