فوت و فن پخت قیمه نذری
قیمه یکی از غذاهای متداول برای نذری در محرم است اما پخت این خورشت خوشمزه برای نذری و با تعداد بالا، فوت و فنهای خاص خودش را دارد که در ادامه به شما خواهیم گفت.
۱-برای پخت خورشت قیمه نذری حتما یک روز قبل لپه را خیس و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ نکنید.
۲-برای پخت حتما از پیاز داغ فراوان استفاده کنید.
۳- حتما از گوشت گوسفند استفاده کنید.
۴-برای طعم دار کردن از زردچوبه، ادویه هفت رنگ و دارچین استفاده کنید.
۵-در هنگام پخت چند عدد پیاز بزرگ را پوست کنید و درون خورشت بگذارید تا بپزد. بعد از پختن پیاز آن را از درون خورشت خارج و کامل میکس کنید و مجدد درون آن بریزید.با این کار خورشت غلظت خوبی خواهد داشت.
۶ – علاوه بر اضافه کردن رب از گوجه فرنگی رنده شده هم استفاده کنید.
۷ – نیم ساعت تا یک ساعت قبل از این که خورشت را از روی شعله بردارید مقداری گلاب درون آن بریزید و صبر کنید تا کامل جا بیفتد.
۸ – برای روغن انداختن خورشت چند قالب یخ به آن اضافه کنید.
۹ – برای سرخ کردن سیب زمینی ها در روغن علاوه بر نمک مقداری زردچوبه هم بزنید و سیب زمینی ها را قبل از سرخ کردن برای چند دقیقه در آب جوش، بجوشانید.
۱۰– لیمو امانی را از یک روز قبل با چاقو چند عدد سوراخ کنید و درون آب بگذارید تا تلخی پوست آن خارج شود.
۱۱ – هرگز برای خورشت قیمه از رب انار یا رب نارنج به عنوان چاشنی استفاده نکنید زیرا رنگ آن را تیره میکند.
۱۲-برای خوشمزه تر شدن خورشت قیمه توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید.