ترشی ها از جمله طعم دهنده های غذا هستند که در سفره ایرانی به رنگ و مزه غذاها کمک میکنند و در اینجا به روش درست کردن ترشی آلبالو می پردازیم.
مواد لازم ترشی آلبالو
آلبالو: ۲۵۰ گرم
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق غذاخوری
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی آلبالو
۱-ابتدا آلبالوها را پاک کنید و خوب بشویید.سپس صبر کنید تا آلبالوها کاملا خشک شوند.
۲-آلبالوهای خشک شده را درظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.
۳-پس از این که نصف آلبالوها را در ظرف ریختید مقداری از نمک را روی آن بپاشید.
۴-نصف شکر را نیز روی نمک ها اضافه کنید و دوباره روی آن ها آلبالو بریزید. علت اضافه کردن نمک و شکر این است که آلبالوها مزه ترش و تیزی نداشته باشد و به خاطر شکر کمی ملس و خوشمزه تر شود.
۵-با دست آلبالوها را فشار دهید تا فضای خالی میان آن ها نباشد. باقی مانده شکر و نمک را هم روی آلبالوها بریزید.
۶-سرکه انگور را به مواد ترشی اضافه کنید و تا جایی که روی ترشی را بپوشاند سرکه بریزید. شما می توانید سرکه را با مقداری آب ترکیب کرده و به ترشی اضافه کنید.
۷-در ظرف ترشی را سفت ببندید و حدود دو هفته در یخچال نگه دارید. تا سه روز ،چندین بار آن را ت کان دهید تا شکر و نمک در سرکه حل شود.
۸-پس از گذشت دو هفته ترشی شما حاضر است می توانید در کنار غذا از آن استفاده کنید.
برای کسب مهارت بیشتر در مورد آشپزی اینجا کلیک کنید.