رنگ جذاب و طعم متفاوت حلوای هویج، آن را از بقیه حلواها متمایز کرده است. این حلوا طرفداران زیادی دارد اما معمولا همه در پخت این حلوا دچار مشکل خواهند شد.
![حلوای هویج، خوش رنگ و مقوی 1 هویج](https://savalankhabar.ir/wp-content/uploads/2022/01/59-2-1.jpg)
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج
هویج: ۵۰۰ گرم
شیر: ۲ پیمانه
گلاب:نصف پیمانه
هل آسیاب شده:یک قاشق مربا خوری
آرد: یک پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
روغن به مقدار لازم
در ادامه به شما روش درست کردن این حلوای خوشرنگ و مقوی را خواهیم گفت.
طرز تهیه حلوای هویج
۱-ابتدا هویج ها را بشویید ، پوست بگیرید و خرد کنید سپس داخل یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید و شیر را به آن اضافه کنید تا اندازه ای که سطح روی هویج ها را بپوشاند.
۲- ظرف را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که تقریبا هیچ شیری باقی نماند و هویجها نرم شوند بعد آنها را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.
۳-آرد را داخل ظرف جداگانه ای بریزید و تفت دهید تا اندازه ای که بوی خامی آرد گرفته شود.
۴-روغن را به آرد اضافه کنید و مجدد تفت دهید . برای حلوای هویج نباید آن را زیاد تفت دهید زیرا رنگش تیره می شود.
۵-اکنون پوره هویج را روی حرارت بگذارید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در هویج بر اثر حرارت حل شود.
۶-گلاب و هل را به هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود سپس آن را داخل آرد تفت داده شده با روغن که داغ است اضافه کنید.
۷-در این مرحله که شهد را اضافه میکنید باید حلوا را پیوسته و سریع هم بزنید که بافت حلوا جمع شود و وا نرود.
۸-حلوای هویج شما آماده است. آن را داخل ظرف مدنظرتان بریزید و تزیین کنید.