http://didshahr.ir/245815

01:44 :: 1401/02/04

رنگ جذاب و طعم متفاوت حلوای هویج، آن را از بقیه حلواها متمایز کرده است. این حلوا طرفداران زیادی دارد اما معمولا همه در پخت این حلوا دچار مشکل خواهند شد.

هویج
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج

هویج: ۵۰۰ گرم

شیر: ۲ پیمانه

گلاب:نصف پیمانه

هل آسیاب شده:یک قاشق مربا خوری

آرد: یک پیمانه

شکر: یک و نیم پیمانه

روغن به مقدار لازم

در ادامه به شما روش درست کردن این حلوای خوش‌رنگ و مقوی را خواهیم گفت.

طرز تهیه حلوای هویج

۱-ابتدا هویج ها را بشویید ، پوست بگیرید و خرد کنید سپس داخل یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید و شیر را به آن اضافه کنید تا اندازه ای که سطح روی هویج ها را بپوشاند.

۲- ظرف را روی حرارت قرار دهید تا زمانی که تقریبا هیچ شیری باقی نماند و هویج‌ها نرم شوند بعد آن‌ها را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

۳-آرد را داخل ظرف جداگانه ای بریزید و تفت دهید تا اندازه ای که بوی خامی آرد گرفته شود.

۴-روغن را به آرد اضافه کنید و مجدد تفت دهید . برای حلوای هویج نباید آن را زیاد تفت دهید زیرا رنگش تیره می شود.

۵-اکنون پوره هویج را روی حرارت بگذارید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در هویج بر اثر حرارت حل شود.

۶-گلاب و هل را به هویج اضافه کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود سپس آن را داخل آرد تفت داده شده با روغن که داغ است اضافه کنید.

۷-در این مرحله که شهد را اضافه می‌کنید باید حلوا را پیوسته و سریع هم بزنید که بافت حلوا جمع شود و وا نرود.

۸-حلوای هویج شما آماده است. آن را داخل ظرف مدنظرتان بریزید و تزیین کنید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/245815

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *