http://didshahr.ir/244024

11:40 :: 1401/12/16

نکته های های ریز آشپزی

5 things you should know in cooking

۵ نکته آشپزی

۱- برای تازه شدن سبزی، آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.

۲- اگر خانه شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند یا دود خاکشیر استفاده کنید یا با دود کردن دارچین می توانید کاملاً بوی غذا را از بین ببرید در ضمن دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.

۳- بسیاری از خانم‌ها بعد از خرد کردن گوجه فرنگی برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند تا رب آن‌ها قرمزتر شود. در صورتی که کار بسیار اشتباهی است چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می‌شود.

۴- حتماً فلفل ها را در هوای آزاد آسیاب کنید. یک دستمال را چند تا بزنید و جلوی دهان خود بگیرید و بعد فلفل ها را آسیاب کنید پس از آسیاب کردن، چند ثانیه صبر کنید تا ذرات فلفل ته نشین شود و بعد در آسیاب را باز کنید.

۵- چند بار دستانتان را با آب و صابون بشویید. مواظب باشید دستتان به چشمتان برخورد نکند زیرا باعث سوزش چشم شما می شود.

5 نکته ای که در آشپزی باید بدانید

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/244024

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *