کدو حلوایی در تولید آنتیبادیهایی که با عفونت مبارزه میکنند نقش دارد.

کدو حلوایی دشمن عفونت
کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که یک کاروتنوئید (رنگدانه گیاهی) هم محسوب میشود. بتاکاروتن در بدن به ویتامین آ تبدیل و در تولید آنتیبادیهایی که با عفونت مبارزه میکنند استفاده میشود.
بتاکاروتن همچنین برای حفظ یکپارچگی سلولهای چشم، پوست، ریهها و روده لازم است. یک بررسی روی مطالعاتی که افراد را در طول زمان تحت نظر داشتهاند، ارتباط بین آن چه مردم میخوردند، غلظت بتاکاروتن خون و پیامدهای سلامتی صورت گرفته است.
در مطالعات انجام شده به مدت ۱۰ سال یا بیشتر، افرادی که بیشترین مصرف غذاهای غنی از بتاکاروتن (مانند کدوحلوایی، هویج، سیبزمینی شیرین و سبزیهای برگدار) را داشتند، در مقایسه با کسانی که کمترین میزان از این غذاها مصرف می کردند ، ۸ تا ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی یا مرگ به هر دلیلی بودند.
ایندیپندنت فارسی

کدو حلوایی، یار کمکی دستگاه ایمنی