http://didshahr.ir/259773

01:48 :: 1402/02/12

روش تهیه شربت آبلیمو خوشمزه، ضد عطش و پرخاصیت

روش تهیه شربت آبلیمو

هوا گرم شده و اگر مهمان داشته باشیم یا خودمان از بیرون آمده باشیم؛ هیچ‌چیزی مثل یک شربت آب لیموی خوشمزه، عطش‌مان را رفع نمی‌کند. تازه ارزان و بی‌ضرر هم هست و مانع گرمازدگی می‌شود. بعضی‌ها این شربت را با خاکشیر و بعضی‌ها با تخم‌شربتی دوست دارند. خیلی‌ها هم گلاب در آن می‌زنند که باعث می‌شود عطر بهتری داشته باشد. با ما همراه باشید تا قلق‌های تهیه این شربت فوری را به‌اندازه یک پارچ مرور کنیم.

مواد لازم برای تهیه شربت آبلیمو

شکر حدود ۲۰۰ گرم

آب لیموی تازه ۱۰۰ گرم

۳ لیوان آب، ۵۰ گرم هم گلاب.

روش تهیه شربت آب لیموی

مرحله اول/ ابتدا ۲۰۰ گرم شکر و ۱۰۰ گرم آب لیمو را ترکیب کنید ، سپس گلاب را اضافه و دوباره به خوبی مخلوط کنید. اگر بدون گلاب هم می‌پسندید که با طعم جالب‌تر اما غیرمجلسی‌تری مواجه خواهید شد.

مرحله دوم/ وقتی مواد به خوبی مخلوط شد آن را درون پارچی که حدود ۳ لیوان سر پر آب در آن قرار دارد، می‌ریزید و به خوبی مخلوط می‌کنید.

مرحله سوم/ سپس پارچ را درون یخچال

می گذارید و بعد از این‌که خنک شد می توانید نوش جان کنید.

زعفرانی اش چی؟

برای تهیه شربت آب لیموی زعفرانی باید مراحل ۱ و ۲ را انجام دهید و سپس مقداری زعفران آب کرده درون پارچ ریخته و ترکیب کنید تا شربت شما خوشمزه تر و مقوی تر شود.

 

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/259773

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *