http://didshahr.ir/254833

01:03 :: 1401/09/20

محدود کردن مصرف غذا به چند ساعت در روز یا حذف وعده های غذایی می تواند خطر مرگ زودرس را افزایش دهد.

این کار را بکنید تا مرگ به سراغتان بیاید

این روزها رژیم غذایی محدود کردن غذا و‌ خوردن به دفعات بسیار کم در روز، برای کنترل و کاهش وزن بسیار محبوب است، اما این محبوبیت به معنای سالم بودن این نوع رژیم‌های غذایی نیست.

خطر مرگ زودرس

مطالعه جدیدی که به صورت آنلاین در مجلهAcademy of Nutrition and Dieteticssuggests منتشر شده، نشان می‌دهد افرادی که وعده‌های غذایی خود را حذف می‌کنند یا وعده‌های غذایی خود را خیلی نزدیک به‌هم می‌خورند، به‌طور کلی در معرض خطر مرگ زودرس بیشتری قرار دارند. محققان، داده‌های بیش از ۲۴ هزار آمریکایی ۴۰ ساله و بالاتر را که در یک نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه بین سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ شرکت کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.

حذف صبحانه و بیماری قلبی

بر اساس این تحقیق جدید، افرادی که فقط یک وعده غذایی در روز می‌خورند، بیشتر از افرادی که وعده‌های غذایی روزانه بیشتری می‌خورند، در معرض مرگ زودرس هستند.همچنین شرکت‌کنندگانی که صبحانه را حذف کردند، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی کشنده بودند. کسانی که ناهار یا شام را حذف کردند، خطر مرگ زودرس خود را به هر دلیلی افزایش دادند. حتی کسانی که سه وعده غذایی در روز می‌خوردند اما بین وعده‌های غذایی کمتر از ۴ ساعت و نیم فاصله می‌انداختند، خطر مرگ زودرس بیشتر تهدیدشان می کرد.

۲ تا ۳ وعده غذایی بخورید

بر اساس این یافته‌ها، محققان توصیه می‌کنند حداقل دو تا سه وعده غذایی در طول روز و در فواصل منظم بخورید. به گفته متخصصان، در حالی که رژیم محدود کردن غذا به‌طور گسترده به‌عنوان راه‌حلی برای کاهش وزن، سلامت متابولیک و پیشگیری از بیماری‌ها مطرح می‌شود، نباید این حقیقت را از نظر دور داشت که حذف وعده‌های غذایی، معمولاً به معنای غذاخوردن بیشتر در یک زمان است. این کار می‌تواند تنظیم قند خون را مختل کند و به مشکلات سلامتی منجر شود.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/254833

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *