http://didshahr.ir/254822

00:32 :: 1401/09/20

روش جالبی برای مزه دار کردن مرغ

نحوه مزه دار کردن مرغ

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ

لیموی تازه: ۳ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

رزماری: یک شاخه

سینه مرغ: ۲ عدد

ریحان تازه: ۳ شاخه

روش مزه دار کردن مرغ

۱- هر سینه مرغ را از وسط برش بزنید و نصف کنید

.۲- دو لیمو را حلقه کنید و یکی را آب بگیرید و با نمک، فلفل، سیر له شده، برگ ریحان و برگ رزماری، همراه با روغن زیتون در کاسه مخلوط کنید.

۳- ترکیب گفته شده را همراه با سینه‌های مرغ در زیپ‌کیپ بریزید و در آن را ببندید.

۴- مرغ را برای یک ساعت در یخچال بگذارید و بعد از گذشت این زمان، گریل یا سرخ کنید.

نکات :

– سعی کنید تا حد ممکن مرغ‌ها را خرد کنید. زیرا هر چه قطعات مرغ کوچک‌تر باشد، بیشتر مزه‌دار می‌شود.

– برای تهیه مرغ طعم دار نیاز نیست زمان طولانی آن را در سس بخوابانید. حداقل زمان طعم گرفتن مرغ ۳۰ دقیقه است. توجه داشته باشید که مرغ‌ها نباید بیشتر از ۲۴ ساعت در سس باشند، زیرا بافت و ظاهر آن‌ها از حالت مطلوب خارج می‌شود.

– مقدار موادی که برای هر یک از سس‌ها آورده شده، برای طعم‌دار کردن ۳۰۰ گرم مرغ است. در صورتی‌ که مقدار مرغ شما بیشتر از این مقدار باشد، باید مواد سس را به همان میزان افزایش دهید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/254822

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *