http://didshahr.ir/254576

01:27 :: 1401/11/07

مربا دارای انرژی فراوانی است بنابراین نباید از خوردن مربا در وعده‌ صبحانه غافل شد.

مزیت خوردن مربا در وعده صبحانه

ساوالان خبر: هر مربایی بسته به نوع میوه‌اش، کالری و ارزش غذایی متفاوتی دارد، اما به‌طورکلی میزان قند و کربوهیدرات‌ مرباها زیاد است. به همین دلیل انرژی فراوانی دارند. بنابراین نباید از خوردن مربا در وعده‌ صبحانه غافل شد.

مرباهایی مثل مربای توت‌فرنگی، بالنگ، بِه و پوست پرتقال، منبع ویتامین C هستند. ویتامینی که با تقویت سیستم ایمنی، بدن را در برابر بیماری‌هایی مثل سرماخوردگی و آنفلوآنزا مقاوم می‌کند.

ویتامین E موجود در مربا به سلامت لثه و تقویت پوست و مو کمک می‌کند.

مربا سرشار از آنتی‌اکسیدان (مواد ضدسرطان) است.

مصرف انواع مربا باعث کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه مانع بیماری‌های قلبی – عروقی می‌شود.

فیبر فراوان میوه‌ها، سبزی ها و صیفی‌جات موجود در مربا، به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و رفع یبوست کمک می‌کند.

طعم شیرین و دلچسب مربا، باعث افزایش اشتها در کودکان و تغذیه‌ بهتر آن‌ها می‌شود.

البته توجه داشته باشید که به‌علت وجود قند زیاد در مصرف این ماده غذایی زیاده‌روی نکنید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/254576

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *