جالب است بدانید دهان شویه به جلوگیری از تجمع پلاک در دندان ها و عفونت لثه کمک نمیکند.
ساوالان خبر: اگر شما از دهان شویه استفاده می کنید باید نکاتی در این مورد بدانید.
۱- دهان شویه جایگزین مسواک نیست
دهان شویه جایگزین مسواک زدن یا نخ دندان کشیدن نمیشود. تنها راه موثر از بین بردن پلاک ها و باکتریهای سطح دندان ها و زیر لثه ها، مسواک زدن و نخ دندان کشیدن به شیوه صحیح است.
دهان شویه با داشتن ترکیبات ضد عفونیکننده مانند الکل، منتول و اکالیپتول، باکتریها را از بین میبرد. این ترکیبات داخل دهان شویه میتواند وارد فضاهایی شود که دسترسی به آنها با مسواک یا نخ دندان دشوار است.در نتیجه می تواند باکتریهای همه نواحی دهان را از بین ببرد.
۲- دهان شویه چند بار در هفته؟
در صورت رعایت کردن قواعد استفاده صحیح از دهان شویه، میتوان در طول روز دو بار بعد از مسواک زدن از آن استفاده کرد. دهان شویه برای برخی افراد که از خشکی دهان رنج میبرند، نقش تحریک بزاق و خنثی کردن اسید و مرطوب نگاه داشتن محیط دهان را ایفا میکند و بالطبع این افراد باید بیشتر از دهان شویه استفاده کنند.درباره تعداد دفعات استفاده از دهان شویه در طول یک هفته، معیار خاصی وجود ندارد و افراد میتوانند از آن در مواقع لزوم استفاده کنند.
دهان شویه در کودکان
سعی کنید از دهان شویههای حاوی الکل برای کودک تان، استفاده نکنید زیرا با گذشت زمان، ممکن است حس چشایی آن ها کاهش یابد.دهان شویه برای کودک، اصولا جنبه درمانی دارد و از ایجاد بوی بد دهان در کودکان پیشگیری میکند.