اردبیلی ها هم همچون سایر شهرها برای چهارشنبه سوری غذای ویژه ای دارند.
بانوان اردبیلی از ساعات اولیه صبح سه شنبه آخر سال دست به کار میشوند تا به رسم دیرینه برای سفره چهارشنبه سوری گندم برشته یا «قورقا» درست کنند.
اردبیلیها برای شام شب چهارشنبه سوری هم غذای ویژهای دارند که به آن «سوتی پلو» میگویند.
این غذا شامل برنج پختهشده با شیر، ماهی و کوکو سبزی است که این کوکو را با ۷ نوع سبزی تهیه میکنند.
بانوان اردبیلی هنگام تهیه غذای شب چهارشنبه سوری، تخم مرغ خام را در پوست خشک پیاز میپیچند و روی پلوی در حال پختن میگذارند.
تخم مرغ بخارپز میشوند و پوست پیاز هم باعث رنگین شدن آنها میشود.