رئیس پلیس فتا استان اردبیل از شناسایی و دستگیری عامل تبلیغ و فروش داروهای غیرمجاز و قاچاق در فضای مجازی از سوی پلیس فتا این استان خبر داد.
سرهنگ علی قهرمان طالع گفت: در پی پایش فضای مجازی توسط تیم رصد پلیس فتا استان اردبیل، کارشناسان با صفحهای در اینستاگرام روبرو شدند که گرداننده آن با درج تصاویر انواع داروهای چاقی، افزایش قد و لاغری غیرمجاز اقدام به تبلیغ و فروش آنها میکردند که به دلیل حساسیت موضوع بلافاصله پروندهای تشکیل و جهت رسیدگی در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: با بررسیهای اولیه و انجام اقدامات فنی و تخصصی ماموران مشخص شد که دارنده صفحه اینستاگرام با فریب کاربران فضای مجازی اقدام به تبلیغ و فروش داروی قاچاق و غیرمجاز می کند.
وی اظهار کرد: پس از تجمیع اطلاعات به دست آمده و هماهنگی با مقام قضایی متهم طی عملیات غافلگیرانه در مخفیگاه خود در شهرستان اردبیل دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد.
او بیان کرد: در بازرسی و تفتیش صورت گرفته توسط ماموران تعداد ۶۴ بسته دارویی شامل سه هزار و ۵۸۰ عدد قرص و ۳۰۰ گرم پودر دارویی قاچاق جمع آوری و تحویل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شد.
وی با اشاره به اعتراف متهم دستگیر شده اضافه کرد: این مجرم با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل سیستم قضایی شد.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل ادامه داد: کاربران فضای سایبری سلامتی خود و خانوادهشان را با اعتماد به تبلیغات فریبنده سودجویان در فضای مجازی به خطر نیندازند و در صورت نیاز، کالاهای درمانی و بهداشتی خود را از داروخانه های مجاز و یا فروشگاههای آنلاین دارای مجوز تهیه کنند.