http://didshahr.ir/267938

11:51 :: 1403/05/12

طبق تحقیقات مصرف زیاد شکر سرعت پیری را افزایش می‌دهد.

خاصیت شکر که همه از آن فراری هستند

دانشمندان در مطالعه جدیدی که نتایج آن در مجله «جاما نتورک اوپن» منتشر شد، دریافتند که سلول‌های زنان میان سالی که مواد غذایی سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها مصرف می‌کنند، در مقایسه با زنانی که مواد مغذی کمتری مصرف می‌کنند، «جوان‌‌تر» است. به گزارش «لایوساینس» دانشمندان جوانی سلول‌ها را از طریق مشاهده برچسب‌های شیمیایی معروف به گروه‌های متیل روی سطح مولکول‌های دی‌ان‌ای ارزیابی کردند. این برچسب‌ها فعالیت ژن‌های خاص را بدون تغییر در کد اصلی دی‌ان‌ای تغییر می‌دهند. به این فرایند اصطلاحا «تغییرات اپی‌ژنتیک» می‌گویند. الگوی گروه‌های متیل با افزایش سن تغییر می‌کند و باور بر این است که در تسریع پیری سلولی نقش دارد.

با این که رژیم غذایی غنی از مواد مغذی می‌تواند سرعت پیری را کم کند، به نظر می‌رسد شکر افزوده این اثر را کاهش می‌دهد. منظور از شکر افزوده مواد قندی است که در طول تولید یا تهیه غذا به آن اضافه می‌شود؛ مانند قندهای موجود در نوشیدنی‌های شیرین‌شده یا غذاهای آماده که در مقابل قندهای طبیعی قرار می‌گیرد که در شیر، میوه‌ها یا سبزیجات یافت می‌شود. در این مطالعه، محققان دریافتند زنانی که مقدار بیشتری شکر افزوده مصرف می‌کردند، نسبت به سایرین سریع‌تر علایم پیری سلولی را نشان دادند، حتی اگر رژیم غذایی آن‌ها به طور کلی سالم بود.

پوست صورت

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/267938

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *