نوشیدن قهوه، غذاهای سرخ شده، خوراکیهای شیرین، نمک، غذاهای تند و …. از جمله موادی هستند که باعث می شود ترک سیگار بسیار سخت باشد.
افراد زیادی در سراسر جهان برای ترک سیگار اقدام میکنند و برخی از آنها موفق میشوند از پس این تصمیم مهم برآیند، اما برخی دیگر هم با وجود امتحان کردن راههای مختلف، در این راه ناکام میمانند. به گزارش «نیویورکپست»، مواد غذایی از جمله عوامل موثر در ترک سیگارند. به گفته متخصصان، غذایی که در زمان ترک سیگار مصرف میکنید تفاوت زیادی را در روند ترک ایجاد میکند و برخی غذاها حتی متعهدترین افراد در مسیر ترک سیگار را دچار تزلزل میکند. چهار نوع غذا و یک نوشیدنی محبوب وجود دارد که سیگاریهایی که در حال ترکاند، باید از آنها اجتناب کنند.
۱- نوشیدن قهوه| دیگر عامل مهم در ترک سیگار قهوه است. قهوه بهعنوان محرک سیگار کشیدن و مصرف نیکوتین عمل میکند، زیرا کافئین موجود در قهوه آثار تحریککننده سیگار را افزایش میدهد. ترکیب قهوه و سیگار اغلب یک روال معمول و تقویتکننده میشود و قوی شدن ارتباط بین این دو عامل برای کسانی که در حال ترک سیگارند، چالش ایجاد میکند.
۲- نمک| مصرف بیش از حد نمک هم به احتباس آب در بدن و ایجاد وزن اضافی در اطراف دیافراگم منجر میشود و فشار اضافی را در پی خواهد داشت که تنفس را محدود و پایبندی به تصمیم ترک سیگار را دشوار میکند.
۳- غذاهای تند| هرگونه غذای تند، تنقلات سرشار از شکر، غذاهای سرخشده – البته با تاسف برای علاقه مندان به سیبزمینی سرخکرده – و غذاهایی با محتویات سدیم بالا به شدت ممنوعاند.
۴- خوراکیهای شیرین| اگر هنگام ترک سیگار به غذاهای بسیار شیرین روآورید، با خطر ابتلا به اعتیاد به قند، بهعنوان جایگزین سیگار مواجه میشوید.
۵- غذاهای سرخ شده| از غذاهای سرخشده هم باید اجتناب کرد، زیرا به چربی اضافه بالا تنه و فشار بر دیافراگم منتهی میشود. این افزایش فشار مشکلات تنفسی کسانی را که در حال ترک سیگارند، تشدید میکند و باعث میشود مسیر چالشبرانگیزی را طی کنند.