http://didshahr.ir/264047

06:15 :: 1402/07/23

رحیم جنگجو اظهار کرد: به دنبال گزارش مراجع نظارتی و با کار اطلاعاتی شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات شهرستان بیله‌سوار ۸ نفر از کارمندان گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشاء و ۶ نفر واسطه دستگیر شدند.

دستگیری باند تبهکار

رحیم جنگجو در بازدید از گمرک بیله سوار اظهار کرد: به دنبال گزارش مراجع نظارتی و با کار اطلاعاتی شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات شهرستان بیله‌سوار ۸ نفر از کارمندان گمرک بیله‌سوار به اتهام ارتشاء و ۶ نفر واسطه دستگیر شدند.

وی خاطرنشان کرد: کیفرخواست ۹ نفر از این متهمان متشکل از چهار نفر کارمند و پنج نفر واسطه صادر و پرونده به دادگاه کیفری ارسال شده است.

دادستان عمومی و انقلاب بیله سوار بیان کرد: پنج نفر دیگر متشکل از چهار کارمند و یک واسطه با قرار بازداشت موقت در زندان به سر می‌برند و پرونده آن‌ها در دادسرا در حال رسیدگی است.

جنگجو ادامه داد: متهمان این پرونده با تحت فشار قرار دادن تجار، بازرگانان، رانندگان و سایر اشخاص مراجعه‌کننده به گمرک به بهانه‌های مختلف از جمله ترویج حق‌التسهیل مبالغی را مستمراً از آنان اخذ کرده و به دروغ اعلام می‌کرده کار آن‌ها انجام شده است.

دادستان عمومی و انقلاب بیله‌سوار با تاکید بر لزوم نظارت از سوی مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی بر عوامل تحت مدیریت خود به متخلفان در دستگاه‌ها و ارگان‌های اجرایی و اداری هشدار داد؛ در صورت احراز تخلف از سوی هر شخص حقیقی یا حقوقی با هر پست و مقامی اقدام و برخورد مقتضی مطابق مقررات و بدون هیچ اغماضی برخورد می‌شود.

جنگجو تصریح کرد: با اعلام دادستان شهرستان بیله‌سوار تمامی کارکنان متخلف این پرونده از کار تعلیق شده‌اند.

 

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/264047

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *