http://didshahr.ir/261652

02:13 :: 1402/04/17

اگر اهل استفاده از سس‌های مختلف هستید به احتمال زیاد طعم سس هزارجزیره را هم چشیده‌اید.

 

اصالت این سس هزارجزیره خوشمزه که در انواع سالاد و ساندویچ تا انواع فست‌فود استفاده‌می‌شود به آمریکا برمی‌گردد و ترکیبی از سس کچاپ، خردل و مایونز با خیارشور و ماست تهیه‌می‌شود. وقتی این سس را در خانه درست‌کنید نمک، ترشی و تندی آن دست‌ خودتان است. در ادامه طرز تهیه این سس را که خیلی راحت است، آورده‌ایم.

طرز تهیه سس هزارجزیره:

خیارشور را به صورت نگینی خیلی ریز خرد‌کنید و آبش را بگیرید. در ادامه پیاز و سیر را به صورت ریز رنده‌کنید و با خیارشور مخلوط‌کنید. در صورتی که میکسر دارید می‌توانید به جای رنده و ریزکردن همه مواد خردشدنی را در میکسر ریزکنید.

حالا وقت اضافه‌کردن سس مایونز، ماست، سس کچاپ، سرکه سفید و ادویه‌های مخصوص است. مواد را با هم خوب مخلوط‌کنید تا سس یکدست و یکنواخت شود. سس هزارجزیره آماده است.

آن را برای ۳ساعت در یخچال بگذارید تا مزه‌ها در هم ترکیب‌شوند و بعد از هربار استفاده آن را در ظرف مخصوص سس در یخچال نگهداری کنید.

نکته:

۱. به‌جای پیاز و سیر رنده‌شده می‌توانید از پودر پیاز و سیر استفاده‌کنید.

۲. اگر می‌خواهید سس هزارجزیره‌تان رژیمی باشد به جای سس مایونز از ۳قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده‌کنید.

مواد لازم سس هزارجزیره:

سس کچاپ: ۲قاشق غذاخوری

سس خردل: ۲قاشق غذاخوری

سس مایونز: نصف لیوان

خیارشور: ۲عدد کوچک

سیر: یک حبه

پیاز: یک عدد

ماست چکیده یا خامه ترش: ۳قاشق غذاخوری

سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری

ادویه‌های سس هزار جزیره:

پودر جعفری یا آویشن: یک قاشق مرباخوری

ادویه کاری: نصف قاشق مرباخوری

پاپریکا: یک قاشق مرباخوری

نمک: به میزان لازم

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/261652

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *