http://didshahr.ir/255849

00:50 :: 1401/10/17

ادویه بعنوان یکی از طمع دهنده های غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

ادویه در غذاهای مختلف
چاشنی

پلوهای مخلوط(لوبیا پلو-کلم پلو- هویج پلو)

گل سرخ یا گل محمدی: یک قاشق غذاخوری

زیره: یک قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق غذاخوری

زنجبیل: یک قاشق غذاخوری

جوز هندی: یک قاشق غذاخوری

میخک: یک قاشق غذاخوری

هل: یک قاشق غذاخوری

ادویه خورشی

فلفل سیاه : یک قاشق مربا خوری

فلفل قرمز: یک قاشق مربا خوری

زردچوبه: یک قاشق غذاخوری

پودر زیره: یک قاشق غذاخوری

دارچین: یک قاشق غذاخوری

تخم گشنیز: یک قاشق غذاخوری

ادویه آبگوشت

زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی، بادیان ، میخک

ادویه ترشی مخلوط و لیته

نعناع خشک ، گلپر ، تخم گشنیز ، تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز ، کاری ، زردچوبه.

ادویه ترشی بادمجان

گلپر ، زردچوبه

ادویه ماست و خیار

فلفل سیاه، نعناع خشک، ریحان ، مرزه ، ترخان خشک و پودر گل سرخ

ادویه فلافل

زیره سبز ، کاری ، زنجبیل، فلفل قرمز ، گشنیز و شنبلیله

ادویه های مخصوص کوکوسبزی

پودر گل محمدی ، کاری ، دارچین ، فلفل سیاه

ادویه مرغ و ماهی

بهترین ادویه زعفران ، زنجبیل ، برگ بو و پودر سیر است. همچنین ادویه کورما و تیکا و گراماسالا برای تهیه مرغ عالی است.

ادویه سوپ

سوپ ها انواع مختلفی دارند که ادویه آن ها هم با هم فرق دارد. مثلا به سوپ جو کمی پودر آویشن می‌زنند.اما به طور کلی برای همه سوپ ها بهتر است یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید تا تفاوت طعم آن را متوجه شوید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/255849

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *