http://didshahr.ir/255361

00:58 :: 1401/10/03

با جوشیدن آب تغییراتی در ترکیب آن به وجود می‌آید و گازها در آن رها می شود.

آب جوشیده بخوریم یا نه؟

وقتی آب معمولی بیش از حد جوشانده شود یا مجدد بجوشد ترکیبات آن، حالت نامناسب پیدا می‌کند. مواد خطرناک در آب تراکم پیدا می‌کند در نتیجه احتمال آشامیدن برخی مواد شیمیایی و مواد خطرناکی مانند نیترات، آرسنیک و فلوراید افزایش می یابد.

میزان زیاد مواد معدنی انباشته شده می‌تواند مضر باشد. به‌عنوان‌ مثال نمک کلسیم می تواند به سنگ کلیه و سنگ صفرا منجر شود.

تبعات بد آب چند بار جوشیده شده

نیترات ها که در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرد بسیار سمی می‌شود. دمای بالا نیترات را به نیتروسامین تبدیل می‌کند که سرطان‌زاست. نیترات را به بیماری‌هایی چون لوسمی، لنفوم غیر هوچکین، سرطان تخمدان، کولون معده ، پانکراس و تیروئید ارتباط می دهند.

در طول سال، تراکم آرسنیک می‌تواند به مسمومیت آرسنیک و مشکلات متعددی ازجمله سرطان، بیماری قلبی عروقی، نازایی و اختلالات رشد منجر شود.

قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض فلوراید می‌تواند اثرات مخرب بر رشد شناختی و عصبی، به‌ویژه در کودکان، ایجاد کند، بنابراین احتیاط به خرج دهید اگر لازم به جوشاندن آب است از باقی مانده آن برای آبیاری و مصارف دیگر استفاده کنید و هر بار به میزان مورد نیاز آب بجوشانید.

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/255361

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *