http://didshahr.ir/253744

00:16 :: 1401/08/22

اگر همیشه احساس می کنید که خسته هستید این موضوع می تواند نشانه ای از نبود سلامت در بدن شما باشد.

اگر زیاد خسته می شود اینجا دلیلش را بخوانید

اگر کار فیزیکی و فکری خاصی در طول روز انجام نمی‌دهید و خواب و استراحت کافی دارید اما مدام خسته هستید، ممکن است این یک علامت از بدن‌تان باشد که بخواهد به شما بگوید هیچ ‌چیز سر جایش نیست و درست کار نمی‌کند.

در این شرایط بهتر است برای بررسی وضعیت سلامتی بدن خود به پزشک مراجعه کنید.

۱- رژیم غذایی خیلی کم کالری

طبیعی است که بدن ما از طریق غذاهایی که طی روز می خوریم انرژی مورد نیاز خود را تأمین می کند. در این میان خیلی از افراد برای کاهش وزن و لاغری به اشتباه به سراغ رژیم‌های غذایی با کالری زیر ۱۳۰۰ می روند. یکی از مشکلاتی که این نوع رژیم ها به همراه دارد بی حالی و احساس خستگی مداوم است.

۲- ننوشیدن آب کافی

ننوشیدن آب کافی می تواند عملکرد مغز را تحت تأثیر قرار دهد. مصرف روزانه آب کافی باعث می شود بدن عملکرد بهتر و انرژی بیشتری داشته باشد. کم آبی بدن مشکلات بسیاری نظیر بی تمرکزی و افت انرژی را به همراه خواهد داشت.

۳- افسردگی

افسردگی یک اختلال روانی همراه با احساس خستگی غیر قابل توضیح،
بی اشتهایی و احساسات منفی است که سبب کمبود انرژی در طول روز می‌شود. مبتلایان به این اختلال با مراجعه به پزشک و شروع یک برنامه درمانی برای افزایش سطح خلق و خو و انرژی از طریق مشاوره، ورزش و در برخی موارد تجویز داروهای ضد افسردگی نیاز دارند.

۴- ابتلا به عفونت دستگاه ادراری

معمولا زنان زمانی که به عفونت دستگاه ادراری یا یک عفونت قارچی مبتلا می‌شوند، کاهش انرژی در طول روز را تجربه می‌کنند. در واقع عفونت موجود در بدن باعث ایجاد خستگی می‌شود. برای اطمینان از عفونت نداشتن باید حتما با پزشک مشورت کرد.

۵- دیابت

گروهی از بیماران دیابتی که همواره قند خون تنظیم نشده دارند، چه آن‌هایی که دارو مصرف می‌کنند و چه آن‌هایی که از داروی خاصی استفاده نمی‌کنند، معمولا در ملاقات با پزشک خود احساس خستگی و بی حالی را گزارش می‌کنند. پس اگر شما احساس بی‌حالی و خستگی دایمی، تاری دید، پر ادراری و پرنوشی دارید، توصیه می‌شود که آزمایش قند خون ناشتا را حتما انجام دهید.

۶- بیماری قلبی

خستگی می‌تواند علامت بیماری قلبی به ویژه در زنان باشد. محققان می‌گویند اگر شما با ورزش کردن مشکل دارید، ورزش را از سطح سبک شروع کنید، اما اگر بعد از مدتی حتی با کاهش شدت ورزش، شما همچنان احساس ناراحتی می‌کنید، ممکن است بیماری قلبی تشخیص داده نشده، علت خستگی شما باشد.

۷-آپنه خواب

حتی اگر به طور کامل در طول شب بخوابید، اما به آپنه خواب مبتلا باشید و قطع تنفس را در طول شب برای چند بار تجربه کنید، باز هم در خواب عمیق شما اختلال ایجاد می‌شود و در طول روز احساس فقدان انرژی می‌کنید. یکی از راه‌های مطمئن برای کاهش آپنه خواب، از دست دادن وزن است. ترک سیگار و مشورت با متخصصان کلینیک‌های خواب برای استفاده از دستگاهCPAPمی‌تواند مفید باشد.

۸- مشکلات تیروئید

کم کاری تیروئید به اختلال در متابولیسم بدن منجر می شود و تخلیه انرژی به کندی انجام می شود. افزایش وزن ناشی از کم کاری تیروئید هم یکی از دلایل احساس کمبود انرژی در طول روز است. تجویز پزشک برای پی بردن به اختلالات تیروئید از طریق آزمایش خون می‌تواند مفید باشد.

۹- کم خونی

کم خونی به ویژه ناشی از فقر آهن در زنان می‌تواند علت عمده کمبود انرژی باشد. شما به سلول‌های قرمز خون برای حمل اکسیژن به بافت‌ها و دیگر اندام‌های حیاتی نیاز دارید. برای مبارزه با کم خونی از مواد غذایی غنی از آهن مانند لوبیا، غلات سبوس دار، جگر و گوشت قرمز بدون چربی استفاده کنید.

مرد افسرده

اگر زیاد خسته می شود اینجا دلیلش را بخوانید

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/253744

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *