راههای مقابله و پیشگیری برای بیماری ذات الریه چیست؟ آیا باید منتظر یک همهگیری جدید باشیم؟
4 بیمار با ابتلا به ذات الریه ناشناخته جان باختند، علایم این بیماری کاملا شبیه به کروناست و شامل تب بالا، بدن درد و مشکل در تنفس می شود. این خبر نظریه همهگیری یک بیماری مرگبار جدید را تقویت میکند.
علایمی شبیه به کووید
بررسیهای بیشتر و عمقیتر در حال انجام است و به زودی نتایج آن اعلام میشود. لوئیس مدینا رویز روز چهارشنبه اعلام کرد که هم اکنون بیماریهای کووید، آنفلوآنزا، آنفلوآنزای نوع ای و بی و هانتا ویروس بهطور خاص منتفی شده است.
وی توضیح داد که علایم رایج مشکل تنفسی شدید، تب بالا و بدن درد است و سیتیاسکن سینه بسیار شبیه کووید است اما این بیماری رد شده است.
از شش بیماری که همچنان مبتلا هستند، چهار نفر با علایم کم و بیش جدی در بیمارستان بستری هستند و دو نفر در قرنطینه در خانه تحت نظر قرار دارند.
تعیین منشأ این بیماری
مسئولان درباره منشأ این بیماری میگویند که این بیماری میتواند از یک عامل عفونی باشد اما «عامل سمی یا زیست محیطی» را نمیتوان مستثنا کرد.
بنابراین بررسیهایی روی سیستمهای آب و تهویه کلینیک در حال انجام است.یکی از مسئولان میگوید: «تاکنون چیزی پیدا نکردهایم که به ما این امکان را دهد علت این شیوع را بدانیم. از آن جایی که نمیدانیم چیست، تکامل آن را هم بهخوبی نمیشناسیم.»
انتقال انسان به انسان وجود ندارد
این بیماری نمیتواند منجر به انتقال فرد به فرد شود، زیرا افراد نزدیک این بیماران هیچ علامتی را نشان نمیدهندو نباید این نکته را فراموش کرد که تمام جان باختگان بیماری زمینه ای داشته اند .
خطر گسترش کم است
میرسهآ سوفونئا، استاد اپیدمیولوژی دانشگاه مون پلیه گفت: هرساله بیماریهای نوظهوری پدیدار میشوند که بسته به ویژگیهایشان و مکانی که در آن ظاهر میشوند کم و بیش تحت نظارت قرار میگیرند.»
نویسنده : مهسا کسنوی