http://didshahr.ir/244842

06:13 :: 2022/03/31

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل از افزایش مصرف گاز طبیعی فشرده در سطح استان خبر داد و افزود: بیش از 38 درصد سوخت خودروها در استان اردبیل به گاز طبیعی فشرده اختصاص دارد.

حجت مدنی
سیدحجت مدنی با اشاره به مطلب فوق افزود: مصرف این سوخت پاک در 365 روز گذشته سال جاری، بیش از 229 میلیون مترمکعب بوده که در قیاس با مدت مشابه سال قبل 5 درصد رشد داشته است.

مدنی با اشاره به پتانسیل تولید گاز طبیعی فشرده در کشور تصریح کرد: تلاش شده سهم گاز طبیعی در سبد سوخت کشور افزایش یابد و از سوی دیگر با توجه به اینکه شبکه گاز در سراسر استان گسترده شده است، امکان استفاده از این سوخت به عنوان سوخت خودروها وجود دارد.

وی افزود: با دارا بودن 69 جایگاه عرضه سی‌ان‌جی، به طور میانگین روزانه بالغ بر 628 هزار مترمکعب گاز طبیعی فشرده به خودروهای گازسوز در سراسر استان عرضه می‌شود.

سید حجت مدنی:اختصاص 38 درصد سوخت خودروها به گاز طبیعی فشرده

اختصاص 38 درصد سوخت خودروها به گاز طبیعی فشرده

 

  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/244842

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *