به همت شورای حل اختلاف اردبیل زندانی مالی پس از تحمل 7 سال حبس آزاد شد.

حجت الاسلام سیدحسین علوی خبر از آزادی یک زندانی مالی به همت اعضاء و دبیران شعبه 1 شورای حل اختلاف شهرستان اردبیل که هفت سال از عمر خود را بخاطر بدهی در زندان سپری کرده بود، خبر داد.
رییس توسعه حل اختلاف استان اردبیل گفت: در پرونده ایی که خوانده به دلیل عدم توانایی پرداخت اصل وجه چک به مدت 7 سال بود روانه زندان و متحمل حبس گردیده بود و بجز اصل چک که 1 میلیارد ریال بود، 2 میلیارد ریال نیز خسارت تاخیر تادیه اضافه گشته بود.
وی ادامه داد: با پیگیری و تلاش و کوشش اعضا و دبیران شعبه اول شورای حل اختلاف شهرستان اردبیل خواهان راضی به گذشت از 2 میلیارد ریال خسارت تاخیر تادیه خود شده و همچنین رضایت داد که خوانده باقی مانده بدهی خود را در چند قسط پرداخت نماید و موجبات آزادی این زندانی بعد 7 سال حبس فراهم گردد.
