یکی از علایق همه ایرانیها خوردن لواشک است.
خیلی کم پیش میآید کسی لواشک دوست نداشته باشد اما اگر بدانید این ترش خوشمزه فواید بسیاری برای بدن دارد آن را با اشتیاق بیشتری خواهید خورد و دیگر نگران این نیستید که ماده ای مضر و بدون ارزش غذایی را وارد بدنتان میکنید. در ادامه به بررسی این فواید خواهیم پرداخت.
۱- دوست کبد | مهمترین خاصیت لواشک برای کبد پاک سازی و دفع سموم موجود در کبد و درمان کبد چرب است. لواشک سرشار از ویتامین C، ویتامین D، ویتامین E و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است که به تقویت کبد کمک و همچنین از آن محافظت می کند و از ایجاد التهاب های ناشی از عوامل مختلف نیز جلوگیری خواهد کرد.
۲- پوستت را شفاف کن | فیبر موجود در لواشک می تواند به دفع سموم بدن کمک کند و همین موضوع باعث بهبود سلامت پوست می شود و آن را درخشان و شفاف میکند.
۳- دشمن یبوست | لواشک میتواند عملکرد دستگاه گوارش را تقویت و از یبوست بارداری پیشگیری کند. لواشک آلو دارای خواص ضد باکتری و ضد ویروس است و میتواند موجب افزایش حرکات روده شود و کار دستگاه گوارش را تنظیم و از ابتلا به یبوست جلوگیری کند.
۴- هضم بهتر| مصرف بعضی از انواع لواشک ها مانند لواشک آلو می تواند به رفع ناراحتی معده کمک کند و با تحریک ترشح اسید معده، فرایند هضم و جذب را نیز افزایش دهد.
۵- دفع سنگ کلیه | لواشک دارای خاصیت اسیدی بسیار قوی است که برای دفع سنگ کلیه بسیار موثر است. بهترین نوع لواشک برای دفع سنگ کلیه لواشک لیموست.