همه عاشق شکلات هستند اما من عاشق…
محققان انگلیسی دریافتندکه محتوای چربی در قسمت بیرونی شکلات چیزی است که جوانه های چشایی ما را قلقلک می دهد و شاید همین امر، دلیل علاقه ما به شکلات باشد.
بنابراین، رضایتی که از خوردن شکلات دریافت میکنیم، بیشتر از نحوه تعامل زبان و غدد بزاقی با محتوای چربی موجود در شکلات ناشی میشود.
محققان همچنین به این نتیجه رسیدند که محتوای چربی موجود در عمق شکلات نقش نسبتاً محدودی در این میان ایفا میکند. بهگفته محققان، با درک ساز و کارهای فیزیکی که هنگام خوردن شکلات اتفاق میافتد، ما بر این باوریم که میتوان نسل بعدی شکلات را طوری تولید کرد که حس شکلات پرچرب را ارائه دهد و در عین حال انتخاب سالمتری باشد. کارشناسان میگویند میتوانید با انتخاب شکلات تیرهتر بهجای شکلاتهای شیری به شکل سالم تر شکلات مصرف کنید.
محققان به مزایای شکلات اشاره کرده و میگویند که فواید شکلات به دانه کاکائو و فلاونوئیدهای موجود در آن مربوط میشود.
فلاونوئیدها آنتیاکسیدانهایی هستند که در برابر آسیب سلولی از بدن محافظت میکنند. برای بهرهمندی از مزایای فلاونوئیدهای طبیعی موجود در شکلات، به انتخاب شکلاتهایی که حاوی ۷۰ درصد یا بیشتر کاکائو هستند، پایبند باشید.