روش درست کردن شربت نذری

w w w . s‌‌‌‌‌‌ ‌a‌‌‌‌‌ v a l a n k h a b a r . i r

شربت

مواد لازم برای درست کردن شربت نذری (برای ۱۰۰ نفر)

پآب: ۲۴ لیتر

آب لیموی تازه: ۱۰۰ سی سی (برابر با یک لیوان)

شکر: ۲ کیلوگرم

گلاب: ۲۰۰ سی سی (برابر با ۲ تا ۳ لیوان)

یخ: به مقدار لازم

زعفران: ۰.۵ گرم

۱- برای تهیه این شربت خوشمزه باید زعفران را آب کنید. برای این منظور ابتدا زعفران را به خوبی بکوبید و به شکل پودر درآورید و در یک ظرف شیشه ای بریزید. سپس چند تکه یخ کوچک به آن اضافه و صبر کنید تا یخ در دمای محیط ذوب شود. این کار باعث رنگ دهی بهتر زعفران می شود و از آب کردن زعفران با آب جوش تاثیر بهتری دارد.

۲- اکنون باید شهد را آماده کنید. برای این کار آب را داخل یک دیگ بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس درجه حرارت شعله را کم و شکر را به آن اضافه کنید.حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شربت با حرارت ملایم به جوش بیاید و غلیظ تر شود. بعد از این که شربت به قوام مدنظر رسید، دیگ را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود.

۳- پس از این که شربت کمی خنک تر شد، گلاب و زعفران آب شده را به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل سه تا چهار قطره اسانس هل را به شربت اضافه کنید. اسانس هل بسیار تلخ است و اگر به میزان زیادی به شربت اضافه کنید، شربت تلخ خواهد شد.

۴- پس از خنک شدن شربت، آن را با آب و یخ رقیق و سپس سرو کنید. همچنین می توانید این شربت را در داخل بطری های
دردار بریزید و برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

شماره خبر : 249936 - جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴ ساعت 01:23:53
1400 copyright.