سوفله قارچ یک افطاری متفاوت

w w w . s‌‌‌‌‌‌ ‌a‌‌‌‌‌ v a l a n k h a b a r . i r

سوفله قارچ یک افطاری متفاوت

مواد لازم برای پخت سوفله قارچ

پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم

ادویه به میزان لازم

کره ۷۵ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

شیر یک لیوان

آرد ۴ قاشق غذاخوری

قارچ ۲۵۰ گرم

روش پخت سوفله قارچ

۱-یک تابه گود بردارید و کره را در آن ذوب کنید. زمانی که کره در حال ذوب شدن است ، قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود.

۲-بعد از این که قارچ ها پخته شد و رنگ آن ها تغییر کرد بهتر است آرد را به آرامی به مواد در حال تفت خوردن اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شود وآن را به صورت مداوم هم بزنید.

۳-زمانی که خامی آرد گرفته شد وقت آن رسیده است که شیر را به آرامی به مواد اضافه کنید و همزمان آن را هم بزنید تا آرد حالت گلوله به خود نگیرد.
4- وقتی مواد شما غلیظ شد، می‌توانید تخم مرغ ها را بشکنید و زرده آن ها را از سفیده جدا کنید.

۵-بعد از این که سفیده تخم مرغ ها را از زرده جدا کردید و مواد درون تابه شما غلیظ شد می‌توانید زرده ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا زرده ها پخته شود. بعد از ۵ دقیقه، مواد را از روی حرارت بردارید و بعد ادویه های لازم را به آن اضافه کنید.

۶- حالا سفیده تخم مرغ را هم بزنید و تا جایی این کار را انجام دهید که کاملا سفت شود و اگر ظرف را برعکس کردید مواد از درون آن جا به جا نشود.

۷-زمانی که سفیده تخم مرغ سفت و سفید شد آن را با قارچ ها و موادی که درون آن وجود دارد مخلوط کنید و درون ظرف مناسبی بریزید.

۸- روی ظرف را با استفاده از پنیر پیتزا بپوشانید.

۹-فر را روشن و آن را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

۱۰-بعد از این که فر گرم شد مواد را درون ظرف مناسب بریزید و درون فر بگذارید. برای پخت سوفله قارچ ۵۰ دقیقه تا یک ساعت زمان لازم است.

شماره خبر : 245976 - شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 04:56:09
1400 copyright.