فرنی رژیمی، کم شکر اما خوشمزه

w w w . s‌‌‌‌‌‌ ‌a‌‌‌‌‌ v a l a n k h a b a r . i r

فرنی یکی از دسرهای خوشمز‌ه‌ای است که در ماه رمضان و هنگام افطار طرفدار زیادی دارد اما بعضی از افراد از خوردن این دسر خوشمزه به خاطر شکر زیاد آن خودداری می‌کنند.

مواد لازم برای پخت فرنی (۶ نفر)

آرد برنج: ۲.۵ فنجان

آب سرد: دو سوم فنجان

شیر پرچرب: ۷ فنجان

شکر: یک فنجان

گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

پسته خلال شده برای تزیین: یک تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فرنی

* هفت فنجان شیر را اندازه کنید.

* دو فنجان از این هفت فنجان را در یک قابلمه نچسب با حرارت متوسط گرم کنید و حدود ۵ دقیقه روی شعله بگذارید.سپس با یک لیسک شیر را هم بزنید.

* حالا آرد برنج را با دوسوم آب سرد مخلوط کنید تا یک ترکیب نرم به دست بیاید.

* شعله را کم و مخلوط آرد برنج را به شیر اضافه کنید.

* با حرکت مداوم مخلوط را هم بزنید تا زمانی که ترکیب غلیظ شود و قل بزند. حدود ۲ تا ۳ دقیقه این کار را ادامه دهید.

* یک فنجان شیر سرد را اضافه کنید و به حرکت خود ادامه دهید تا دوباره فرنی سفت شود.

* این کار را حدود ۷- ۱۰ دقیقه ادامه دهید. چهارمین فنجان شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا فرنی غلیظ شود.

* شکر و گلاب را اضافه کنید و هم بزنید.

* حرارت را زیاد کنید. سه فنجان شیر باقی مانده را هر بار یک فنجان اضافه کنید و قبل از اضافه کردن فنجان بعدی شیر، فرنی را هم بزنید تا با تشکیل حباب‌های هوا غلیظ شود.

* بعد از غلیظ شدن آخرین فنجان شیر به آرامی اما به طور مداوم فرنی را هم بزنید. این مخلوط حالت نرمی دارد که با سرد شدن سفت خواهد شد.

* فرنی را بلافاصله در هفت عدد کاسه بریزید و آن را با پسته خرد شده تزیین کنید و حداقل ۲ تا ۳ ساعت بدون سرپوش در یخچال قرار دهید.

شماره خبر : 245237 - دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 00:17:06
1400 copyright.