روش پخت پیتزای خوشمزه خانگی

w w w . s‌‌‌‌‌‌ ‌a‌‌‌‌‌ v a l a n k h a b a r . i r

پیتزا

ترفندهای درست کردن پیتزا


۱- خمیر را به اندازه هم بزنید و از ورز دادن بیش از حد که باعث سفت شدن و خشک شدن خمیر می شود اجتناب کنید.

۲- روی پیتزا را بیش از حد با مواد مختلف پر نکنید زیرا استفاده زیاد از مواد مختلف باعث می‌شود پیتزا یکنواخت پخته نشود.

۳- وقتی خمیر آماده شد و شما می خواهید آن را پهن کنید بسیار دقت کنید تا خمیر را صاف و مساوی پهن کنید و برای این کار شما ابتدا خمیر را گرد کنید و سپس با استفاده از غلتک آن را پهن کنید.

۴- خمیر را بیش از حد نازک نکنید، درست به همان اندازه که خمیر ضخیم باعث خراب شدن پیتزا می شود خمیر نازک هم کیفیت پیتزا را پایین می آورد.

۵- پخت پیتزا در دمای بالای فر، تاثیر مستقیمی روی کیفیت پیتزا دارد. چون وقتی دمای فر پایین باشد شما مدت زمان بیشتری نیاز دارید و این باعث می شود خمیر پیتزا خشک شود.

۶- استفاده از آرد ذرت باعث می شود خمیر به ظرف نچسبد و خمیر پیتزا را ترد و شکننده می‌کند.

۷- دقت کنید که این سس را روی خمیر پیتزا بمالید و اگر مقداری از آن کف سینی فر و قالبی که پیتزا را در آن تهیه می کنید بریزد باعث می شود پیتزا به سینی بچسبد.

۸- اگر از گوشت، مرغ و استیک استفاده می کنید حتما آن ها را از قبل بپزید چون زمان پخت پیتزا برای پخت این مواد کافی نیست و نپختن این مواد ممکن است برای شما خطر آفرین باشد.

۹- فر را قبل از استفاده حتما داغ کنید تا بتوانید یک پیتزای ترد و خوشمزه داشته باشید.(دمای مناسب فر برای پیتزا ۲۰۰ تا ۲۲۰ درجه سانتیگراد)

۱۰- از طبقه وسط فر برای پخت پیتزا استفاده کنید.

۱۱- استفاده از روغن زیتون برای کناره های خمیر پیتزا قبل از گذاشتن پیتزا درون فر بسیار مناسب است.

پیتزا

شماره خبر : 242777 - شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ ساعت 01:40:07
1400 copyright.