عملکرد بودجه هزینه‌ای اردبیل ۴۲۰ میلیارد تومان بود

w w w . s‌‌‌‌‌‌ ‌a‌‌‌‌‌ v a l a n k h a b a r . i r

سید حامد عاملی

سید حامد عاملی افزود: این اعتبار از محل سفر ریاست جمهوری برای پروژه های زیرساختی استان اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه این اعتبار در سه بخش ۳۶۰ ، ۴۵ و ۲۵۰ میلیارد تومانی اختصاص یافته است، اظهار کرد: این اعتبار برای اینکه اجرای پروژه ها، به خصوص پروژه های زیرساختی استان متوقف نشود، جذب شده است.

عاملی گفت: انجام این سفر قبل از تنظیم لایحه بودجه حائز اهمیت بوده که اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل پروژه های پیشران در این سفر مصوب شد.

وی بیان کرد: آنچه که مورد نیاز برای پروژه های استان در سال آینده بود، در این سفر مصوب و در قانون بودجه ۱۴۰۱ آمده است.

استاندار اردبیل تصریح کرد: با انجام سفر رئیس جمهور منابع بیشتری به استان اختصاص می یابد و در این سفر مبلغ هشت هزار میلیارد تومان اعتبار برای استان مصوب شد.

عاملی ادامه داد: ۹ هزار میلیارد تومان هم تسهیلات بانکی برای طرح های اقتصادی استان در این سفر مصوب شده است.

وی ضمن مقایسه این اعتبار مصوب با بودجه سالجاری استان، گفت: بودجه استان امسال هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان بود.

استاندار اردبیل ادامه داد: بودجه سال آینده استان هم سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است که با این افزایش مناسب، که بخشی نتیجه سفر رئیس جمهور است، امید می رود اجرای پروژه های پیشران و زیرساختی سرعت گیرد.

وی با اشاره به اهمیت اجرای پروژه های زیرساختی استان، اجرای زیرساخت های هوایی، ریلی، برق و گاز، تکمیل بزرگراه شمال تا جنوب استان را از جمله پروژه های اولویت دار اجرایی در استان عنوان کرد.

استاندار اردبیل در ادامه از افتتاح ۴۱۷ پروژه عمرانی و اقتصادی در دهه فجر در استان خبر داد و افزود: ۶۵ مورد از این تعداد اقتصادی و مابقی عمرانی است که با اعتبار سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اجار شده و به بهره برداری می رسد.

عملکرد بودجه هزینه‌ای اردبیل 420 میلیارد تومان بود

شماره خبر : 230468 - جمعه ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ ساعت 18:03:26
1400 copyright.