ترشی کلم یک چاشنی خوشمزه است که میتوانید برای روزهای پاییز و زمستان آماده کنید و از خوردنش کنار غذا لذت ببرید.
برای تهیه یک ترشی کلم خوشمزه به نیم کیلو کلم قرمز تازه، مقداری سرکه قرمز و نصف قاشق غذاخوری نمک نیاز داریم.
۱- برای درست کردن ترشی کلم قرمز در ابتدا کلم قرمز را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و با کارد تیز نواری خرد میکنیم. بهتر است نوارها بلند و نازک باشند. سپس آنها را می شوییم.
۲- آن ها را روی یک دستمال تمیز قرار می دهیم تا خشک شوند، در یک ظرف کلم قرمز را میریزیم و با نمک مخلوط می کنیم سپس روی آن را سلفون می کشیم و برای ۲۰ دقیقه کنار میگذاریم.
۳- ظرف ترشی را تمیز می شوییم و خشک می کنیم، کلمها را داخل آن قرار می دهیم و سرکه روی آنها می ریزیم تا کاملا روی کلمها را سرکه بگیرد و در ظرف را محکم میبندیم.
۴- ترشی را برای یک هفته در محلی خشک و خنک قرار میدهیم تا آماده شود. بعد از یک هفته میتوانید از این ترشی خوشمزه و مجلسی در کنار کبابها سرو کنید. نوش جان.