قلی زاده گفت:قطع درختان در این منطقه مربوط به تعریض جاده بود که طبق توافق مقرر شد عملیات تعریض جاده با کمترین میزان قطع درخت در این منطقه و ایجاد تغییراتی در نقشه انجام گیرد.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با اشاره به قطع درختان در منطقه اولتان، تصریح کرد: طی بررسیهایی که انجام گرفت، قطع درختان در این منطقه مربوط به تعریض جاده بود که طبق توافق مقرر شد عملیات تعریض جاده با کمترین میزان قطع درخت در این منطقه و ایجاد تغییراتی در نقشه انجام گیرد.
قلیزاده بیان کرد: مبدأ اغلب قاچاق چوبهای جنگلی منطقه شمال کشور بوده و جنگلهای استان اردبیل حفاظتی بوده و قابلیت تبدیل به الوار را ندارد، با این حال برخی گردشگرنماها پس از تخریب و از بین بردن گونههای گیاهی موجود، اقدام به فروش چوب میکنند که در همین رابطه تیمهای یگان حفاظت منابع طبیعی نیز بهصورت شبانهروزی در حال بررسی ورودی چوب به کارخانههای تولید چوب استان هستند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: با توجه به گسترش صنایع آلاینده در کشور و افزایش آلودگی هوا، درختکاری و جنگلکاری مناطق مختلف بر اساس سیاستهای کنوانسیون مبارزه با بیابانزایی در اولویت قرار گرفته که در مرحله اول نیاز است جهت اجرای این طرح، پویش مردمی در استان ایجاد شود.
وی با تشریح رویکردهای اصلی این طرح افزود: یکی از رویکردهای اصلی طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله نهال در کشور، مبارزه با آلودگی هوا، مقابله با بیابانزایی، جلوگیری از فرسایش خاک و روانآبها و کاهش کربن و تولید اکسیژن است ضمن اینکه توسعه فضای سبز هم در قالب این طرح مد نظر قرار گرفته است.
قلیزاده با بیان اینکه طرح مردمی درختکاری نوعی آبخیزداری زنده است، افزود: رویکرد دیگر این طرح تامین نهادهها بویژه نیازمندیهای صنایع سلولزی و افزایش کشت صنوبر در مناطق میباشد که با اجرای عملیات بیولوژیکی و توسعه جنگل کاری در استان میتوان سرانه فضای سبز در استان را افزایش داد.