کالباس خانگی، سالم اما خوشمزه
مواد لازم برای درست کردن کالباس خانگی
۴ تا ۵ نفر
ترکیب ران و سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
سیر: ۳ حبه بزرگ
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذا خوری
روغن مایع: ۵ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ: یک عدد
نمک: ۴ قاشق چای خوری
فلفل سیاه و قرمز: یک قاشق چای خوری
پاپریکا :۲ قاشق چای خوری
جوز هندی: نوک قاشق چای خوری
ادویه کاری: یک قاشق چای خوری
تخم گشنیز آسیاب شده: یک قاشق چای خوری
آویشن و سماق: یک قاشق چای خوری
دارچین و زنجبیل: به میزان دلخواه
قارچ: ۲۰۰ گرم
هویج پخته ونگینی شده: ۲ عدد
فلفل دلمه ای پخته و خرد شده: یک چهارم پیمانه
سس کچاپ :۲ قاشق غذا خوری
سس خردل: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه درست کردن کالباس خانگی
۱-ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و زمانی که جوش آمد قارچ های برش زده را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه بگذارید بماند و بعد داخل آب سرد بریزید و آبکشی کنید.
۲-استخوان های سینه و ران مرغ را جدا کنید و داخل فریزر قرار دهید تا به صورت نیمه یخی در بیاید. سپس سینه و ران مرغ را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و سیر ، زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، نشاسته ذرت ، همه ادویه ها و نمک و سس ها را اضافه و دستگاه را روشن کنید تا خوب مواد مخلوط و پوره شوند؛ هنگام هم زدن باید چند قطعه یخ به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
۳- مواد را از داخل غذاساز خارج و به همراه قارچ و هویج و فلفل دلمه مخلوط کنید. یک لیوان را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و با کمک یک گوشت کوب مواد را فشرده و هواگیری کنید.
۴-وقتی لیوان ها پر شدند آن را با فویل بپوشانید و داخل یک قابلمه آب بگذارید به طوری که لیوان ها تا نیمه داخل آب باشند. درِ قابلمه را ببندید و برای ۱ ساعت بگذارید با حرارت متوسط بپزد و سپس فویل را خارج کنید و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش بزنید.