http://didshahr.ir/256925

01:10 :: 1401/11/12

کالباس خانگی، سالم اما خوشمزه

مواد لازم برای درست کردن کالباس خانگی

۴ تا ۵ نفر

ترکیب ران و سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

سیر: ۳ حبه بزرگ

نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذا خوری

روغن مایع: ۵ قاشق غذا خوری

زرده تخم مرغ: یک عدد

نمک: ۴ قاشق چای خوری

فلفل سیاه و قرمز: یک قاشق چای خوری

پاپریکا :۲ قاشق چای خوری

جوز هندی: نوک قاشق چای خوری

ادویه کاری: یک قاشق چای خوری

تخم گشنیز آسیاب شده: یک قاشق چای خوری

آویشن و سماق: یک قاشق چای خوری

دارچین و زنجبیل: به میزان دلخواه

قارچ: ۲۰۰ گرم

هویج پخته ونگینی شده: ۲ عدد

فلفل دلمه ای پخته و خرد شده: یک چهارم پیمانه

سس کچاپ :۲ قاشق غذا خوری

سس خردل: یک قاشق چای خوری

طرز تهیه درست کردن کالباس خانگی

۱-ابتدا داخل یک قابلمه آب بریزید و زمانی که جوش آمد قارچ های برش زده را اضافه کنید و برای ۳ دقیقه بگذارید بماند و بعد داخل آب سرد بریزید و آبکشی کنید.

۲-استخوان های سینه و ران مرغ را جدا کنید و داخل فریزر قرار دهید تا به صورت نیمه یخی در بیاید. سپس سینه و ران مرغ را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و سیر ، زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، نشاسته ذرت ، همه ادویه ها و نمک و سس ها را اضافه و دستگاه را روشن کنید تا خوب مواد مخلوط و پوره شوند؛ هنگام هم زدن باید چند قطعه یخ به مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید.

۳- مواد را از داخل غذاساز خارج و به همراه قارچ و هویج و فلفل دلمه مخلوط کنید. یک لیوان را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و با کمک یک گوشت کوب مواد را فشرده و هواگیری کنید.

۴-وقتی لیوان ها پر شدند آن را با فویل بپوشانید و داخل یک قابلمه آب بگذارید به طوری که لیوان ها تا نیمه داخل آب باشند. درِ قابلمه را ببندید و برای ۱ ساعت بگذارید با حرارت متوسط بپزد و سپس فویل را خارج کنید و برای ۶ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس برش بزنید.

مطالب دیگر
  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/256925

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *