http://didshahr.ir/256245

09:25 :: 1401/10/26

در بازار فارکس، بروکرها امکان انجام معاملات توسط مشتریان را فراهم می‌کنند. همین موضوع اهمیت این ابزار کلیدی را در این بازار بزرگ نشان می‌دهد.

آلپاری

آلپاری

بروکرها ابزاری هستند که در بازار فارکس، امکان خریدوفروش جفت ارزها را در اختیار معامله‌گران قرار می‌دهند. اگر با این بازار بزرگ و پرطرفدار آشنا باشید، احتمالا می‌دانید که تعداد زیادی بروکر (کارگزار) در آن وجود دارد که فضایی رقابتی را برای جذب تریدرها ایجاد کرده‌اند. طبیعی است که در این فضای رقابتی، وجود ضعف‌ها و معایب یا روند کُند پیشرفت امکانات، استقبال از کارگزاری‌ها را میان کاربران کاهش می‌دهد. آلپاری یکی از همین کارگزاری‌های بسیار قدیمی و فارسی‌زبان است که علیرغم میزبانی از مشتریان فراوان در سرتاسر جهان، درزمینهٔ ارائه خدمات از بسیاری از بروکرها عقب مانده‌است.به همین منظور، در این نوشته تلاش می‌کنیم که بروکر آلپاری را معرفی کرده و سپس با بررسی مزایا و معایب این کارگزاری، علت کاهش اعتماد مشتریان را بیابیم.

بروکر آلپاری چیست؟

آلپاری یکی از بروکرهای قدیمی و معتبر بازار فارکس در سطح جهانی است که از سال‌ها پیش، به ارائه خدمات خود به تریدرهای ایران پرداخته‌است. با وجود این‌که دو دهه از شروع فعالیت این کارگزاری می‌گذرد، بسیاری از تریدرها بازار فارکس را همچنان با نام Alpari می‌شناسند. همان‌گونه که احتمالاً از مقدمه متوجه شدید، آلپاری فارسی یکی از کارگزاری‌هایی است که خدمات واسطه‌گری در بازار فارکس را برای تریدرهای ایرانی فراهم می‌کند.

  • تاریخچهٔ تاسیس

بروکر آلپاری در تاریخ ۲۴ دسامبر سال ۱۹۹۸ و در شهر کازانِ روسیه شروع به کار کرد. این کارگزاری سال‌های زیادی را به رشد و پیشرفت پرداخت و توانست رگولاتوری‌های متعددی مانند FCA انگلستان، NFA آمریکا و CySec قبرس را به‌دست آورد. این روند صعودی تا پنجشنبه سیاه ادامه داشت، اما پس از آن سیاست کلی این مجموعه دگرگون شد.

پنجشنبهٔ سیاه یک رویداد سقوط بازار سهام است که در تاریخ ۱۲ مارس ۲۰۲۰ و به علت همه‌گیری جهانی کروناویروس و نگرانی سرمایه‌گذاران، توسط دونالد ترامپ ایجاد شده و همچنان ادامه دارد.

  • اعتبار کارگزاری

چگونگی برخورد با تریدرها در زمان بحران و راهکار انتخابی برای ادامهٔ فعالیت، یکی از نکات مهم در سنجش اعتبار یک کارگزاری است. کارگزاری Alpari در این شرایط، حساب و کتاب منصفانه‌ای با مشتریان خود داشت و با کاهش هزینه‌ها که جمع کردن دفاتر متعدد خود یکی از اصلی‌ترین بخش‌های آن بود، موفق به ادامهٔ فعالیت شد. جمع شدن دفاتر متعدد این کارگزاری در سراسر دنیا، آن‌ها را از نیاز به رگولاتوری جدید معاف کرد. این کارگزاری در حال حاضر، رگولاتوری‌های نسبتا معتبر FSA و FCS را در اختیار دارد و علاوه‌بر آن، عضو کمیسیون Financial Comission است. این دو رگولاتوری نسبتاً معتبر و بیمه حساب‌های تریدرها، بیانگر اعتبار این کارگزاری با بیش از دو دهه فعالیت است.

images_1673689878.png

  • بونوس و مشوق‌های آلپاری

مانند عموم کارگزارها در نظر گرفتن بونوس‌ها و مشوق‌هایی برای مشتریان در بعضی از مواقع سال، جزئی از برنامه‌های بروکر آلپاری هم محسوب می‌شود به‌عنوان‌مثال، برای خوش‌آمدگویی ثبت‌نام، یک بونوس ۲۰ دلاری در نظر گرفته شده‌است و پس از ثبت‌نام در این کارگزاری نیز، با مراجعه به بخش «طرح‌های ویژه» می‌توانید جوایز و بونوس‌های خود را مشاهده و در صورت نیاز فعال کنید. برای دیدن آخرین بونوس های بروکر آلپاری به این لینک مراجعه نمایید.

  • حساب‌های معاملاتی

بروکر آلپاری دارای ۴ نوع حساب معاملاتی است که به‌صورت مجزا و براساس نوع پلتفرم معاملاتی ارائه شده‌اند:

  1. حساب نانو آلپاری MT4 (سنت)؛
  2. حساب استاندارد؛
  3. حساب ECN؛
  4. حساب PRO ECN.
  • پلتفرم‌های معاملاتی

بروکر آلپاری دو پلتفرم معاملاتی متاتریدر ۴ و ۵ را به مشتریان خود ارائه می‌کند که علاوه‌بر قابلیت استفاده روی کامپیوتر و تلفن همراه، این کارگزاری پلتفرم تحت وب نیز در اختیار مشتریان خود قرار داده‌است. با این امکان کاربران می‌توانند بدون نصب پلتفرم معاملاتی، معاملات خود را توسط وب تریدر انجام دهند.

images_1673689814.png

 

مزایای بروکر آلپاری

به ادعای وب‌سایت Alpari و همچنین داده‌های پلتفرم‌های معاملاتی متاتریدر، این کارگزاری بیشترین تعداد تریدر را به خود اختصاص داده‌است. طبیعی است که آلپاری به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین کارگزاری‌های بازار فارکس، با این میزان از اعتبار و مشتری، مزایای قابل توجهی دارد که معامله‌گران این بازار را به خود جذب می‌کند. در این نوشته به سه مورد از مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • سرعت بالای انجام معاملات

سرعت بالای انجام معاملات در پلتفرم‌های معاملاتی Alpari یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از خدمات این کارگزاری به‌شمار می‌رود. طبق ارزیابی‌ها، معاملات در این کارگزاری با سرعت بالایی انجام می‌گیرد که نکتهٔ مثبتی برای تریدرها و خصوصاً اسکالپرها محسوب می‌شود.

  • پشتیبانی فارسی‌زبان

آلپاری فارسی میان کارگزاری‌های فعال در کشور، یکی از قوی‌ترین تیم‌های پشتیبانی فارسی‌زبان را در اختیار دارد که در تمام ساعات روز (۲۴ساعته)، از طریق تلگرام یا واتس‌اپ قابل دسترسی هستند. در کنار این دو مسیر دسترسی، امکان برقراری چت آنلاین از طریق پنل کاربری نیز برای تریدرها فراهم شده‌است.

  • کپی تریدینگ PAMM

آلپاری یکی از اولین کارگزاری‌های فارسی در ایران محسوب می‌شود که امکان کپی تریدینگ را فعال کرده‌است. در این سیستم، تریدرهایی که وقت کافی برای تحلیل بازار نداشته و یا دانش مناسبی ندارند، می‌توانند سابقه‌ٔ عملکردی تریدرهای دیگر را مشاهده کرده و با توجه به سرمایه‌ٔ خود، معاملات آن‌ها را کپی کنند. این کارگزاری ویژگی کپی تریدینگ خود را که ایده‌ای بسیار کاربردی و مناسب برای تریدرهای تازه‌کار محسوب می‌شود، با نام PAMM ارائه کرده‌است.

معایب بروکر آلپاری

علیرغم مزایای عنوان‌شده و مشتریان فراوانی که همچنان از بروکر آلپاری استفاده می‌کنند، با اندکی بررسی پی می‌بریم که این کاهش اعتماد به این کارگزار در سال‌های اخیر، بی‌دلیل هم نبوده‌است. بخشی از مهم‌ترین معایب این بروکر که استقبال تریدرها برای استفاده از آن را کاهش داده‌است، در این نوشته مورد بررسی قرار می‌دهیم:

images_1673689845.png

 

  • نمادهای معاملاتی کم

بیشترین نماد قابل معامله در آلپاری، مربوط به‌حساب PRO ECN است و این کارگزاری به‌طورکلی ۴۶ نماد جفت ارز فارکس، طلا و نقره، نمادهای نفتی، ۱۷ رمز ارز (تنها در حساب‌های حرفه‌ای) و شاخص بورس‌های بزرگ دنیا را ارائه کرده‌است. این ارقام در حالی است که کارگزاری‌های امروز فارکس، هرکدام حداقل ۲۰۰ نماد معاملاتی را در حساب استاندارد خود به مشتریان عرضه می‌کنند.

  • نداشتن نماد سهام

درصد قابل توجهی از بروکرها، امکان معامله روی سهام‌های ارزشمند جهانی مانند اپل، گوگل، مایکروسافت، تسلا و… را برای مشتریان فراهم می‌کنند. این درحالی است که آلپاری، صندوق سهامی را برای امکان معامله روی چندین سهام ایجاد کرده‌است. Green ID، Mobile ID، Social ID، SpWar ID و ، Vegan ID، صندوق‌های ارائه‌شده توسط این کارگزاری هستند که هرکدام امکان معامله بر چندین سهام را فراهم می‌کنند.

  • واریز و برداشت ریالی

کارگزاری‌های معتبر و فعال در ایران، معمولاً برای واریز و برداشت راحت‌تر ریالی یک صرافی فارکس را به‌عنوان رابط مطمئن خود به مشتریان معرفی می‌کنند که عموماً میزان کارمزد اندکی دارند. اما آلپاری فارسی، صرافی فارکس تاپ چنج را برای این امر معرفی کرده که نه‌تنها کارمزد بالایی دارد، بلکه قسمت پشتیبانی فارسی‌زبان را نیز از سایت خود حذف کرده‌است. از سوی دیگر، روش واریز و برداشت محبوب و کاربردی تتر هم برای ایران فراهم نیست. در حال حاضر تریدرهای ایرانی، برای واریز و برداشت خود باید از روش‌های وب‌مانی، پرفکت‌مانی، تاپ چنج و… استفاده کنند.

images_1673689855.png

کلام پایانی

در بازار فارکس، بروکرها امکان انجام معاملات توسط مشتریان را فراهم می‌کنند. همین موضوع اهمیت این ابزار کلیدی را در این بازار بزرگ نشان می‌دهد. با توجه به تعداد بالای کارگزاری‌های فعال در فارکس، فضایی رقابتی میان آن‌ها برقرار است که هرگونه ضعف یا انفعال در ارائه خدمات بروز و کاربردی، استقبال مشتریان را نسبت به یک کارگزاری کاهش می‌دهد. آلپاری نیز یکی از همین کارگزاری‌هاست که علیرغم اعتبار بالا و مزیت‌های گوناگون، با معایبی کلیدی روبه‌رو است که نمادهای معاملاتی کم، نداشتن نماد سهام و خدمات ریالی ضعیف، شاید مهم‌ترین آن‌ها باشد، بنابراین معایب عنوان‌شده در این مقاله را می‌توان دلیل کاهش اعتماد به بروکر آلپاری دانست. این مقاله بخشی از مقالات جامع وبسایت بهترین هست بوده که تنها بخشی از آن در وبسایت ساوالان منتشر شده است. برای مطالعه ی اصل مقاله، برروی لینک کلیک نمایید.

مطالب دیگر
  • لینک کوتاه
  • https://savalankhabar.ir/256245

اشتراک این خبر :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *